SKJER JO IKKE SÅ MYE I DISSE «VIRUS-TIDER»NÅR MAN BOR ALENE,HAR UNGER MAN IKKE KAN BESØKE OG GENERELT MÅ VÆRE FORSIKTIG MED NÆRKONTAKT MED «UKJENTE» PERSONER.

DET GÅR I TRENING,JOBB,SKYPE,MESSENGER OG TV/YOU TUBE.
Begynner ærlig talt å lengte litt etter fysisk kontakt med ungene,tross alt 5mnd siden sist og jeg er redd jeg må vente 4mnd til 😥
Skype,messenger og telefon er greit det,men kan aldri erstatte fysisk kontakt.
Men men har jo ingen valg i disse tider,så det gjelder bare å holde ut.
Og det er lett for andre å si hvordan man skal reagere på akkurat dette,men vi har alle vår måte ,så greit at folk sier både det ene og det andre for å trøste osv ,men jeg reagere på min måte uansett hva som blir sagt………sånn er det.TRENINGEN HAR DE SISTE DAGENE BÆRT PREG AV EN LITEN FORKJØELSE OG MYE JOBBING.
Men jeg er glad jeg bor i Modum akkurat nå(egentlig det meste av året)vi har for øyeblikket et utall av utvalg hva fysisk aktivitet utendørs innebærer og denne helgen har det ikke vært noen grunn grunn til å holde seg innendørs.
Været har vært glimrende,sola har varmet og kuldegradene om nettene gjør at mange aktiviteter ennå kan benyttes(ski/skøyter)

For meg er det ski og løping som gjelder ,jeg verken sykler,padler eller går på skøyter eller går turer på beina for den saks skyld.

FREDAG FØR JOBB EN STAKE/SKØYTETUR I FINNEMARKA.
Planen var egentlig å bare stake,men når jeg etterhvert skjønte at det var ok å skøyte byttet jeg teknikk halvveis ,flaks at jeg hadde skøyteski og skøytestaver.


LØRDAG ER DET FAST INTERVALL-DAG MED JOGGESKO.
Rett fra jobb var jeg klar for 20×40 sek bakkedrag .
Gikk litt tungt,men men gjennomførte og var fornøyd med det.


Etter den økta ble det en lengre styrkeøkt mens jeg så på 30km for kvinner i opptak,og selvfølgelig vant Johaug.
Jeg har ikke noe sans for fellesstarter,men på kvinnesiden smadrer Johaug feltet veldig tidlig så der har det ikke så mye å si…..de beste er best.


I DAG BLE DET SKØYTEØKT PÅ ØSTÅSEN.
Ferdig på jobb klokka 12,vurderte om jeg skulle gå rett ut på ski eller se 5-mila direkte først.
Valgte det siste og ble litt irritert etter å ha sett et taktisk spill,lav fart i mage kilometer osv…….all ære til Iversen som tok gullet,mulig han hadde tatt gullet i dag selv om det hadde vært enkeltstart.
Mine favoritter Bolsjunov og Niskanen sleit med henholdsvis form og ski ,så……….

Treningsturen ble veldig bra..….etter å ha gått litt «att og fram» langs Langvann fant jeg ut at det beste var å gå opp på Hestås- og Hovlandsfjell.

Dårlige skøyteforhold fra langvann og 2km oppover ,men deretter var det glimrende forhold og når formen og teknikken var bra «gønna jeg på» og leika meg litt i småkupert terreng med høy fart og stor innsats .
Men som vanlig var det sur vind på toppene og det er en a grunnene til at jeg ikke liker meg så godt oppå der i tillegg til at jeg syns løypa er litt i letteste laget,men i dag var det moro.
Litt utfordrende ned til langvann siste 2km i mørket,men jeg kom meg ned ,men tror det er første gang jeg har sklidd sidelengs nedover de bratteste bakken 😮

HVOR MYE TRENER JEG PR UKE?
Har egentlig ingen oversikt,bare trener det jeg har lyst til jeg bortsett fra at jeg tirsdager og lørdager prøver,så sant jeg ikke jobber,være med på intervalltreninger med MFIK.
Men jeg ser,denna uka har jeg trent 22t59min.
Så da er det vel der jeg ligger da? og utklippet fra avisen fremtiden en gang på 90-tallet er vel fremdeles gjeldene 😉

DA STÅR EN NY UKE MED NYE MULIGHETER FOR DØREN.
Hvordan den blir,gjenstår å se men jeg skal ihvertfall på jobb om 1.5t ,så da starter uken med det og det er helt greit,egentlig ganske kjekt.

HA EN FIN KVELD OG NATT .

HØRTE FORRESTEN PÅ MUSIKK MENS JEG TRENA I DAG OG BLIR LITT GIRA AV MUSIKK NOEN GANGER ,IKKE TEKSTENE ,MEN RYTMEN OG I DAG VAR DET MYE FORSKJELLIG ,MEN VAR MANGE LÅTER MED HØYT TEMPO…..BL.A DENNE.

Prøv å skøyt etter denna 😉 starter rolig men så………jævla kult å trene i takt av musikk ….