DAGEN HAR UTELUKKENDE BESTÅTT AV TRENING.
Jeg tviler på at det er veldig mange på min alder som hadde orka det kjøret jeg gjør når det gjelder trening,noen er det ,det vet jeg men ikke mange.
2 økter på rulleski …til sammen 72-73km det er jo greit nok,men over 2t intervalltrening,det krever sin mann.DAGENS FØRSTE ØKT…SKATE I LYSLØYPA PÅ BRUNES.
Planen var en kontrollert intervalløkt og det ble en kontrollert økt hvor ting funka veldig bra……litt stiv i den ene hofta gjorde at jeg måtte jobbe litt ekstra med teknikken,men var egentlig veldig fornøyd med gjennomføringa…..selvfølgelig i bar overkropp og musikk på øret ;-)…….. i dag var det en blanding av DDE og Kim Larsen……..


DAGENS ANDRE ØKT…KLASSISK MED 4 LENGRE DRAG.
Jeg hater å stake,men elsker å bruke beina for da får jeg høyere puls og det var nettopp det som var planen for dagens andre økt…..bruke beina mest mulig i forholdsvis lett terreng.

Men at det skulle fungere så jævla bra etter en intervalløkt i skate før på dagen hadde jeg ikke trodd…….men faen så moro.

Og når man går langs Tyrifjorden i vindstille vær og man ser sola går ned i vest og hører på Pink på øret og kroppen fungerer optimalt…..ja da er man nesten i «den syvende himmel»


DA FÅR MAN FORDØYE DAGEN I DAG OG LADE OPP TIL 8 DAGER MED MANGE TIMER PÅ JOBB OG SIKKERT ENDEL TIMERS TRENING OG SÅ FÅR EN SE HVA MAN FÅR UT AV DETTE TINDER.GREIENE……….
Mange matcher ,men skal man være sammen med meg kreves det at man er litt glad i fysisk aktivitet 😉
Og så må man ikke ta seg selv veldig høytidelig og tørre å være litt annerledes…………….så da får vi se 😉

DA SIER JEG GOD NATT MED JONI MITCHELL