Hvalsdammen.

DAGENE GÅR JO MED TIL TRENING OG JOBB,HELG SOM HVERDAG.
Når jeg ikke har barn boende hos meg og jobber like mye i helgene som på hverdagene går dagene rett og slett i surr innimellom.
Og med denne covid19-situasjonen vi er ikke i gjør jo at man stort sett surrer rundt for seg selv.
Ikke er jeg TV-slave heller og følger dermed ikke med på verken «skal vi danse», «71 grader nord» eller andre reality-program,så eneste som sier meg hvilken ukedag vi er i , er fordi butikkene er stengt på søndager.UT PÅ TUR ALDRI SUR,
Det stemmer vel ikke alltid,men dagens treningsøkt i relativt dårlig vær var en opptur….ikke fordi den gikk oppover bratt motbakke ,men fordi formen var mye bedre enn på lenge,så kanskje det å løpe turer sammen med ei dame er veien til suksess 😉Trenger ikke å få noe suksess på idrettsfronten lenger jeg,men artig å være i form og har jo satt meg et mål hvis kroppen holder(veit jo ikke når man er 54) om å løpe et sånt langt løp,ultra-løp heter det vel, til sommeren,så da har en jo noe å trene for annet enn å holde seg i form.
Går på langt nær så fort som i «gamle dager» men men…….thats life(dessverre)
Skisesongen? hvis man er realist så må man anta at den blir avlyst for alle ,kanskje unntatt eliten og da mener jeg verdenscup men også det tviler jeg sterkt på.Så den er bare å glemme.
Men man kan jo trene på rulleski og ski for det…..variasjon er viktig for å unngå skader.

TILBAKE TIL DAGENS LØPETUR.
Jogg opp Dokka,som regel går jeg skigang så at jeg jogga/løp opp var jo et tegn på god form…..nå tok jeg verken tia eller hadde på pulsmåler,men alle som har forsøkt å løpe opp Dokka vet jo hvor hardt det er……løp på langt nær så fort jeg kunne,men bare det å jogge rolig opp medfører høy puls og sier noe om den generelle formen.
Deretter ble det en liten runde innpå «åsen» i bløte kalde myrer.

I MORRA HAR JEG FRI FRA JOBB FAKTISK HELE DØGNET ,SÅ SANT DET DA IKKE SKJER NOE I DISSE COVID-19-TIDER.HA EN GOD NATT.