ETTER Å HA TATT FOR MEG DET POLITISKE STYRE ,SAMT RÅDMANNEN I MODUM KOMMUNE KOM JEG MEG UT PÅ EN SKITUR I FINNEMARKA.
Jeg prøver å ikke kommentere alt som jeg mener noe om på facebook,i Bygdeposten eller andre nettsteder,men noen ting opprører så mye at jeg bare MÅ få det ut og jeg går «rett i strupen» på de det gjelder og har null problem med det så lenge jeg har kontroll over hva jeg kommenterer og grunnlaget for kommentaren.
Nok om det………..

SKITUR I FINNEMARKA,LENGE SIDEN SIST.
Ikke lenge siden skitur,men i Finnemarka er det en god stund siden,men i dag var dagen og det var utmerkede forhold.
Modum Kommune hadde kjørt endel løyper fra Sponevollen(det visste jeg ) og det var helt perfekt,grovkorna litt bløt snø.
Valgte å skøyte i dag fordi jeg tenkte å gå mot Eiksetra ,som tenkt så gjort.
Var ikke nykjørte løyper fra Klyftetangene over til Garsjø,men det gjorde ingen ting fordi det var et par varmegrader som gjorde at det øverste snølaget var litt bløtt.


Liker meg best den veien fordi der er det mest bakker og ikke bare sånne korte kneiker men litt lengre sammenhengende.
Eneste som var litt dumt var formen,ble forkjøla på fredag,trodde det hadde sluppet taket natt til søndag men merket det jo søndag på løpeturen og enda mer i dag,så jeg måtte gå veldig behersket.
Liker ikke å gå behersket i motbakker jeg 😉 men i dag hadde jeg ikke noe valg.
Og for første gang i vinter angret jeg på at jeg aldri har med drikke,for jeg svetta mer enn normalt og det er begrenset hvor mye snø en klarer å spise 🤣🤣 og med et litt tett bryst,hadde nok litt væske vært en fordel,men men ……….


ETTER NOEN SKYPE-MELDINGER MED DATTERA DRO JEG PÅ JOBB OG HAR NETTOPP KOMMET HJEM.

DA FÅR VI SE HVA JEG FINNER PÅ I MORRA.
Pleier aldri la meg styre av TV,men i morra har jeg lyst til å se VM på ski direkte før jobb selv om jeg er 99,9% sikker på at Johaug vinner,noe jeg også håper, er det tross alt enkeltstart i skate og det er jo der de med høyest o2 kommer til sin rett,så kanskje Fossesholm kan ta medalje??? Det er faktisk mulig.
Men det skal gåes og en har jo flere løperer med høyt O2,Nillsson,Andersson,H Weng ,Diggins ,Stupak og Neprjajeva.

Så om det blir skitur eller løpetur før Vm er usikkert akkurat nå,kommer litt an på når jeg orker å dra ut for å trene 😉

DA FÅR ALLE HA EN FIN NATT OG EN FLOTT TIRSDAG.

GOD NATT.