Sykdom og sykdom…..men som gammel idrettsutøver er en jo syk når man er litt snørrete 😉 Er bare sånn det er det …….og en forkjølelse har alltid vært ille selv om det i det store og det hele er en liten bagatell.

Egentlig ikke gjort så store sprell i dag ………var tidelig oppe for å utøve et par ting før ungene gikk på skolen……..deretter sov jeg litt igjen 😉 Deilig det og jeg trengte det tydeligvis…..

TRENING
Løpetur litt utpå dagen ………visste at formen ikke var «all verden» men tenke «1okm på 50min bør være plankekjøring» ,men det var det absolutt ikke…..etter 5km «gikk rullgardina ned» ,tett i brystet ……så de resterende kilometerene ble det litt jogging og litt gåing……..kjedelig JA,men sånn er det…….

På kvelden tok jeg meg en tur på Gamlingen.……utendørs svømmeanlegg ved Mosvann……..gikk selvfølgelig T/r …..1,5km fra der ungene bor.
Svømte 1200m og tok 30min badstue ……..det var deilig selv om jeg var litt stressa under svømminga pga endel folk og jeg med vannskrekk MÅ SVØMME LANGS KANTEN.

Litt artig å være på Gamlingen,der treffer jeg alltid kjente så i dag diskuterte vi løpsteknikk i garderoben etter treninga ……det er jo litt «inn i dagen» etter uttalelser fra Gjert Ingebriksen som jeg forøvrig støtter fullt ut.

JEG ER JO GLAD I EN DISKUSJON,og i badstua var det en gjeng «20-åringer» som diskuterte toppidrett,kosthold og anorexi …….Jeg slang meg IKKE på diskusjonen denne gang,men DU VERDEN Å MYE FOLK IKKE VEIT.

NÅ ER DET FOTBALL SOM GJELDER RESTEN AV KVELDEN MED YNGSTE SØNN 😉 RØDE STJERNE – BAYERN ……VI HEIER PÅ BAYERN .

KOMMER SENERE OM EN OPPDATERING ANGÅENDE ALKOHOL OG RUS MEN KAN VEL SI DET SÅNN» DET GÅR HELT GREIT ,MEN IKKE ALLE DAGER ER LIKE»