STARTEN PÅ DAGEN HAR SOM REGEL MYE Å SI PÅ HVOR GOD ELLER DÅRLIG DAGEN BLIR.
Siden jeg skulle på jobb klokka 9 i dag var planen å løpe en tur før klokka 0730 og det er sjelden jeg trener så tidlig i og med jeg stort sett aldri legger meg før klokka 2 …….
Men i dag hadde jeg flaks,våkna 0630 frisk og rask …..fikk faktisk spist frokost før jeg dro ut å trene. Ikke verst 😉
Målet for løpeturen var minst 10km,men hvor var opp til acillisen og sånnt kjenner jeg etter 50meter og i dag kjente jeg ingenting til noe øm eller vondt achillis ,så da ble det litt rundt omkring …..litt asfalt,litt grusvei og litt sti……12 km…..helt perfekt….og formen? Jo den var veldig bra.
Perfekt vær var det også…..sol og bare hygge 🙂


NÅR DAGEN STARTER SÅNN….GÅR RESTEN AV SEG SELV 😉
JOBB OG SÅ NYE TRENINGSØKT MED LITT BADING TIL SLUTT.
dagens andre treningsøkt var en relativt enkel sak……skulle bare stake 40km veldig rolig……nå ble det 50km rett og slett fordi jeg syns det var så hyggelig…….spiller jo liten rolle når det går så rolig om man staker i 2.5 eller 5 timer……..blei snaue 3 på meg da.
Hadde tross alt lyst til å ta en time på Pollen i Vikersund.ER I VANVITTIG BRA FORM FOR TIA OG IKKE GÅR BARE TRENINGEN LETT MEN ALT ANNET GÅR VELDIG BRA OGSÅ,SÅ DA SKAL JEG IKKE KLAGE.
ENESTE SOM GNAGER MEG LITT ER KONTAKTEN MED UNGENE……..BOR LITT FOR LANGT UNNA ASSÅ…..FÅR LIKSOM IKKE FULGT DE OPP SLIK JEG ØNSKER…….MEN MEN SÅNN ER DET OG SÅNN BLIR DET NOK OM IKKE NOE SPESIELT SKULLE SKJE.SÅ FÅR EN BARE GJØRE DET BESTE UT AV DET