Planen i dag etter jobb var å skøyte intervall i Bingen siden jeg visste Modum kommune skulle kjøre løyper der i dag og så skulle jeg etterpå ha med en «klient» på Gym2000.

De planene ble gjennomført,men før det hadde jeg et valg……skulle jeg etter kun 1t søvn i natt ,på jobb,legge meg og sove når jeg kom hjem klokka 12 eller skulle jeg se bisettelsen av Jahn Teigen?
Valget var enkelt…….bisettelsen syns jeg at jeg måtte få med meg…..Teigen er vel den artisten som i Norge har gledet meg mest gjennom alle tider og samtidig ser jeg på Teigen som en som ikke var høy på pæra men som var en av og for folket.

Dette er vel den første og sannsynligvis den siste bisettelsen jeg bivåner på TV ,men så finnes det heller ingen andre som Jahn Teigen .
Var en fantastisk fin bisettelse av den beste presten en kan tenke seg……….ikke fordi Per Arne Dahl bor like ved der jeg er oppvokst,men fordi han er den han er.
Jeg er ikke kristen og tror ikke på verken Gud eller Jesus,men respekterer de som gjør det .
Det som er flott med Dahl er at han klarer å innlemme Gud og Jesus slik at ihvertfall jeg fikk en følelse av at det var Teigen han snakket om ,spesielt det med kjærlighet og respekt for alle mennesker.
Uansett Dahl er en fantastisk god prest .
Ut over det var det jo en bisettelse med tårer,latter,fine taler og sanger 🙂
Og selvfølgelig satt også jeg og gråt litt og lo litt og følte meg egentlig litt utlada etterpå.

.
Men da gjaldt det bare å «vri hue litt» og komme i en annen modus når skiene satt på beina og jeg skulle trene hardt rundt omkring i løypenettet med utgangspunkt fra Moløkka stadion i Bingen …….og det går som regel helt greit ,også i dag……..ei bra økt selv om forholdene var litt ymse pga 9 grader og våt kornet snø….

Etter skiøkta ble det kombinasjon jobb/trening hvor jeg gjennomførte det jeg hadde planlagt…..dvs x ant øvelser med mellomtunge vekter 5×12 reps….varighet 1t08min.

Nå ligger jeg rett og slett på sofaen,hører og ser på Jahn Teigen før jeg skal på jobb kl.2300.

Ha en fin kveld og natt 😉