SKULLE I DAG FÅ FØRSTE DOSE AV COVID 19-VAKSINEN OG ALT SOM TILFØRES I MIN KROPP SOM JEG IKKE VET HVA ER,ER FOR MEG SKREMMENDE.
Så JA jeg var nervøs og usikker når jeg ankom vaksinasjonstedet i Åmot i dag og ga klar beskjed til hun som satt sprøyte også.
Er bare sånn jeg er ,men det gikk jo bra da 😜

UNNAGJORDE TRENINGEN PÅ FORMIDDAGEN.
Planen var å løpe 5-minuttersdrag i motbakke fra Frydenberg og opp til Djupengrop,en distanse på ca 7km.
Men når jeg våknet i dag tidlig,eller ikke så tidlig da klokka 10,var jeg rimelig tett i brystet og tenkte «detta går jo ikke».
Men etter en lett oppvarming og noen stigningsløp fant jeg ut «må jo prøve» og selv om det ikke fungerte optimalt var det helt greit.

Men underbevisstheten gjorde at jeg nok ikke tok i like mye som normalt,men bedre det enn at jeg skulle få brystsmerter og bli enda mer nevørs enn jeg for tiden er med et småtett bryst.

JA JEG ER HELT HÅPLØS NÅR DET GJELDER HALS OG BRYST.
Men sånn er jeg 😊 og det har jo sin bakgrunn.
Men trene må jeg 😂 …..er bare naturlig det for sånne som meg.OPPE PÅ ØSTÅSEN ER DET FREMDELES SKIFØRE KUNNE JEG KONSTANTERE NÅR JEG ETTER INTERVALLEN JOGGA OVER TIL HVALSDAMMEN OG DOKKALØYPA.
Var faktisk såpass at skaren holdt meg utenfor scooterløypene også klokka 1330.LITT STYRKETRENING FOR HELE KROPPEN CA 55MIN ETTER LØPETUREN MED GOD MUSIKK I BAKGRUNNEN.

TAKTISK OG PLANLAGT LA JEG TUREN TIL ÅMOTSENTERET ETTER VAKSINASJONE.
Der kunne jeg prate med folk og være litt sosial og ikke tenke på evt bivirkninger av denne vaksinen 😉
Og det føltes litt mer normalt også å sitte på herreavdelingen å surre og prate om «alt og ingenting» ……..lenge siden sist.

SÅ FÅR VI DA HÅPE AT ALLE SNART ET TILBAKE TIL NORMALEN SELV OM VI SIKKERT MÅ VENTE NOEN MÅNEDER TIL.
Men jeg er i hvertfall i ferd med å gjøre mitt ,ihvertfall det jeg kan bidra med og akkurat nå er det å ta denne vaksinen.

HA EN FIN KVELD OG NATT.