Denna uka har vært veldig spesiell for meg……..neida jeg gjør jo det jeg pleier å gjøre….trene, jobbe,kontakte folk jeg bryr meg om og være kritisk ovenfor media,kommune og stat på enkelte områder……..
Men det har blitt ekstremt mange timer på jobb og det har vært helt greit for meg selv om nok arbeidstilsynet hadde steila.
Men siden dette ikke er noe som ligger inne i en fast turnus kan de ikke si så mye,verken de eller arbeidsgiver.

Men sånn blir det noen ganger når man er det eneste i arbeidsstokken som ikke har vært syk/sykemeldt den siste tiden og faste vikarer ikke kan jobbe.
Man kan liksom ikke bare sette inn «hvem som helst» i en BPA-ordning uten opplæring…….
Ja jeg er heldig sånn…».bank i bordet»,men jeg er så å si aldri syk…..kan ikke huske sist…….må være mange år siden.

Jeg kunne selvsagt sagt nei til å jobbe så mye,men hvorfor skulle jeg det? Hadde jo bare blitt stress for den brukeren jeg er hos ,samt at det hadde blitt et helvetes styr for bruker/arbeidsleder for å fått uka til å «gå rundt».Og jeg liker meg på jobb,så da……….men den senga jeg kjøpte for 14 dager siden har ikke blitt mye brukt for å si det sånn 😉

Man jeg skal innrømme at det var litt deilig å komme hjem fra jobb i kveld ,iført joggesko etter en 7km joggetur og vite at jeg har fri i 24t før neste vakt 😉

Utenom jobb har det blitt som vanlig mye trening……..var så heldig å få litt snø, så mye av treninga har foregått på ski,men jeg har også løpt,trent styrke og gått på beina.
Og ja,jeg er heldig som i en alder av snart 54år kan gjøre nesten hva jeg vil av fysiske aktiviteter og ubegrenset tidsmessig,,men det er jo fordi jeg alltid har vært aktiv,og ikke minst har sluppet unna sykdommer og større skader.

Det er dessverre ikke alle som er like heldige i så måte og jeg prøver så godt jeg kan å vise interesse og omsorg om man skal kalle det det ovenfor mennesker som f.eks har fått alvorlige sykdommer og må gjennomgå tøffe behandlinger for forhåpentligvis å bli friske ,samt folk som jeg egentlig veit trenger litt positiv feedback ,som kanskje sliter med livet …….noen er mottaklige .andre er det dessverre ikke ……..at dette pr d d stort sett dreier seg om kvinner er kanskje ikke tilfeldig,for jeg syns det er mye lettere å vise «at en bryr seg» ovenfor kvinner……..veit ikke hvorfor ,men de fleste kvinner syns jeg det er mye lettere å prate med enn menn,men jeg skal vel ikke stikke under en stol at noen bryr jeg meg litt ekstra om enn andre og ovenfor den eller de ligger nok litt dypere enn bare at jeg syns det er lettere å snakke med kvinner enn menn …….sånn er det…..enkelt og greit 😉
………Men for all del,her skiller jeg mellom jobb og privatliv.……i min jobb prøver jeg så godt jeg kan å være til hjelp for de det gjelder,setter meg inn i deres situasjon og forhåpentligvis viser at jeg bryr meg uavhengig av kjønn.

Nå er klokka litt snart 0300,natt til mandag….jeg skal på jobb kl.2300 og før den tid er planen å løpe en tur og trene litt på Gym2000,men før det skal jeg SOVE LENGE 😉

Ønsker alle en fin mandag selv om kanskje mange har det som i denne sangen her om mandagene 😉