MEDISINER HJELPER OG NORSK HELSEVESEN MÅ VÆRE VERDENS BESTE.
Livet mitt har fra jeg var en liten gutt handlet om idrett og det plutselig å oppleve at en ikke klarer å yte eller gjøre det man har lyst til fremstod for meg som ganske ille.
Jeg skal være ærlig å si at jeg har skjønt over de siste årene at noe ikke har stemt selv om jeg innimellom har hatt lange gode perioder har formen totalt sett ikke vært som tidligere år.
Mange ville jo hengt dette på alder,livsstil,mangel på søvn,inntak av alkohol osv osv,men jeg som har trent daglig og flere ganger daglig siden jeg var «en neve stor» kjenner kroppen min ut og inn og har skjønt at det har vært et eller annet, men har ikke klart å «henge det på en knagg».
Og i frykt for at det har vært noe alvorlig galt har jeg ikke turd å gå til legen.
Så det var jo en lykke at jeg ble innlagt på akutten for ca 1 mnd siden.
De fant ut endel ting og jeg er nå medisinert og opplever plutselig at «yes det funker» og når jeg merker det kroppslig ser jeg jo bare fremover og vet at jeg kan gjøre «hva faen jeg vil fysisk i mange år til» .

Mai 2020
Septemer 1993 Løyperekord Finnemarksløpet 13km

HELDIGVIS ER JEG IKKE SOM «ALLE ANDRE»
Som alle vet elsker jeg jo å trene og ikke være som «alle andre» .
Jeg hater såkalte A4-liv,kan ikke fordra folk som hele tia skal være så jævla perfekte og utenom treninga prøver jeg å være veldig grei ovenfor de som «fortjerner»det ,en god far for mine 4 barn så langt jeg klarer i og med jeg bor 50-mil unna og tar meg selv ikke spesielt høytidelig……..noe folk skjønner når jeg på nattestid legger ut såkalte «direkte-videoer» på facebook med karaoke og annet rør 😉
Også har jeg alltid elsket å gjøre litt sprø ting og noen ganger «leve litt på kanten».
Og alt dette håper jeg jeg fortsetter med til jeg er 100år……..

FLOTT MEN SLITSOM DAG I DAG.
Startet dagen på jobb og dro så rett ut på første treningsøkt……..staketur på rulleski………så var det å dra på søppeldynga eller gjennvinningsstasjonen som det heter nå(litt finere navn) …….deretter snakke litt med yngste sønn før jeg fikk sovet litt før jeg skulle ut på treningstur med Ronny Losoa.
Dagen har vært flott fordi jeg gjorde det som var planlagt og formen har vært bra på treningsturene,men slitsom fordi jeg har litt mangel på søvn og sannsynligvis vil jeg ha det frem til jeg er ferdig med en priode med nattevakter …..men samma det,veit jeg henter mer inn igjen 🙂
A4-liv,nei takk………

ENESTE JEG SAVNER ER UNGENE MINE.
En ting er å ha de på telefonen,messenger og facebook……..noe annet er fysisk kontakt og se de i aktivitet og snakke under «4 øyne».
Men men,som Seline sa i går «coronaen er ikke så farlig lenger «.
Så da er det jo håp ………..

Ha en fin kveld og natt …….