ÅMOT LEGESENTER I KVELD

SOVE I MANGE TIMER,TRENA 2 GANGER,VÆRT HOS LEGEN,SLÅTT AV LITT TID PÅ ÅMOTSENTERET OG SNAKKA MED QING(Kina).
Det er det som har skjedd i dag og snart er jeg klar for jobb.


SOVE I MANGE TIMER ER EN SJELDENHET .
Noen ganger kjenner jeg at kroppen må ha mange timers søvn for den normale døgnrytmen min er ikke spesielt verken stabil eller veldig sunn.
Så i går kveld slo jeg av alt av telefoner og pc`er og satset på 10-timer.
Og det funka,heldigvis.

TRENING I DAG.
Litt usikker på formen gjorde at jeg tok på meg rulleskia,for uansett hva noen mener om rulleski kommer man ikke unna at det er langt mindre belastende på hjerte og lunger enn løping(det er jo kun de 2 «øvelsene» jeg gjør i.h.t kondisjonstrening)
Overraskelsen var stor da jeg oppover Badeveien kjente at «hmm ikke så verst form»,og da utnytta jeg den formen og gikk intervall i litt over 1t i lysløypa på Brunes.DAGENS ANDRE TUR BLE JOGG I NÆROMRÅDET.
Prøvde å få med meg noen for å løpe på brunesmoene men når ingen viste interesse tok jeg likesågodt turen fra leiligheten.TIME HOS LEGEN FOR KONTROLL.
Selvfølgelig hadde jeg tatt feil av tidspunktet og ble da sittende på venteværelse litt over 1t,men der treffer man jo folk å skravle med,så null stress og bare positivt.
Men det morsomme med det at jeg nok engang tok feil tidspunkt var at jeg minutter før jeg gikk ned på legesenteret hadde vært veldig bastant ovenfor Dag Frode Lobben som spurte «er du sikker på at det er i dag eller denna uka» ,joda i dag har jeg kontroll……..hadde ikke det vettu 😉

Testene derimot var ikke positive,så da blir det nye runder med nye tester og flere legebesøk.
Blodtrykket var høyere enn på lenge og blodsukkeret over det jeg og legen anser som bra selv om det holder seg innenfor normalen.
EKG derimot var som den pleier,altså helt fin.
Nå bekymrer jeg meg ikke over noe av dette egentlig,men det var bare litt dumt ,men men godt man blir fulgt opp.NÅR DET SÅ GJELDER HU FRA KINA ,QING ZHOU.
Vært noen dager nå med litt kluss som jeg fortalte i går og jeg er jo ikke dummere enn at jeg regnet med det kom.
Og som sagt var jeg ganske kvass i en melding som da kunne bikket begge veier,men nå gikk det jo som jeg håpet og det bekrefter vel også at hun er seriøs og ikke bare vil til verdens beste land for å bo og leve med alle de sosiale fordeler vi har.
Hun satte seg ihvertfall ned og jeg fikk forklart detaljert hvordan ting var og da var svaret etterhvert «now I am happy again,you explained is so good I love you»
Så det ordna seg det,er jo bare snakke om å lytte,spørre og forstå.
Så får vi se når neste missforståelse eller kulturforskjeller kommer til sin rett 😉 for de kommer garantert ………skulle nesten bare mangle.
Hadde vel egentlig vært verre hvis hun hadde vært helt uten spørsmål og bekymringer.DA FÅR EN VEL SNART KOMME SEG PÅ JOBB OG SÅ UT PÅ LEGEKONTORET IGJEN I MORRA ,det siste kunne jeg godt vært foruten,men men ……….