Har ikke vært flust med bra dager i det siste,men denne dagen var i så måte annerledes fordi den både var spennende og veldig bra,bortsett fra at jeg våknet potte tett pga allergi,men det er jo bare en bagatell for meg akkurat nå.

BÆRUM SYKEHUS.
Første oppgave for dagen var CT av kransarteriene i hjerte ,arrester meg gjerne,men det er vel de små årene på baksiden av hjerte.
Aldri vært på Bærum sykehus før,så det var jo noe nytt og CT av hjerte har jeg heller aldri tatt…..kjekt med nye ting 😉

Trodde jeg kom 15min for seint,men var visst 45min for tidlig ute og siden både jeg og kardiologen var klare satte vi igang.
Undersøkelsen gikk helt greit,litt spesielt å ligge 30min stort sett helt stille og ihvertfall å få sprøytet blodårene «fulle» med konstrastvæske…..en spesiell opplevelse 😉
Kom i god kontakt med den kvinnelige kardiologen da det viste seg at hun var født og oppvokst i Sandnes ……så vi kunne jo snakke om litt annet enn vær og vind,selv om akkurat det var årsaken at hun hadde flyttet fra Sandnes til Østlandet……..forståelig nok 🙂BÆRUMSMARKA.
Planen min var da at jeg etter sykehusbesøket skulle for første gang løpe en tur i Bærumsmarka……..noe av det morsomste jeg vet er å trene på nye steder og spesielt løping.

Fikk beskjed av kardiologen å ta det litt rolig ihvertfall i begynnelsen fordi jeg hadde fått endel piller og andre ting i kroppen som kunne gjøre noe med både puls og hode(hodeverk).

Totalt ukjent fant jeg da ei blåmerka løype til Kolsåstoppen…….så da tenkte jeg det var en grei tur sånn på formiddagen,men når jeg kom opp tenkte jeg «faen heller» fint vær og formen virka helt ok……..vi finner en runde…….joda jeg fant en runde basert på kompasset oppi hue 😉 og havna i Bærums Verk……..kunne fort havna langt inni Lommedalen,men samma det ………ble en fin tur på ukjente stier og veier og fikk en ny » Utsikts- topp » i treningsdagboka 😉

Og for de som ikke har vært i Bærums Verk…….kom dere dit….det er en flott plass og ta gjerne turen innover Lommedalen,der har jeg vært både på ski og rulleski …….flott naturRULLESKI.

I kveld har jeg gått en rask kort tur på rulleski…….var faktisk i så bra form at jeg turde å ta i litt mer enn «vanlig» for tia selv om jeg passet meg i den ene motbakken som var slik at jeg slapp å ringe 113 😉
Jeg leika meg egentlig litt og ja det er alltid moro å leike 😉HELSESITUASJONEN.
Det som er bra er at medisiner har fiksa blodtrykket fra jevne 163/103 til i dag 124/79 …….det er knallbra,så hipp hurra for det.
Ellers får en bare ta de neste ukene som de kommer for da får jeg svar på mange prøver og tester og jeg er vel innstilt på å kjøpe meg medisin-dossett for å si det sånn…….men samma det hvis jeg kan være så bra form som jeg har vært i dag.
Medisiner sammen med trening,jobb og musikk ,det må jo være bra det 😉