detta bilde er vel ca 15år gammelt. Noen kilo lettere og litt mer hår…..

HAR HATT DET MÅLET OM AT ALL TRENING SKAL VÆRE MORO OG DET SYNES Å GI RESULTATER.
Kutta ut trening som ikke gir meg noe som helst ,verken av glede eller bedre form,dvs rolige rulleskiturer og helsestudio.

Jeg går ofte mellom 30 og 50km på rulleski,men alltid gjør jeg noe som er morsomt ,enten å ta noen magadrag i x -antall kilometer, gå rett og slett halvhardt,eller å gå runder med kule utforkjøringer.

Helsestudio syns jeg er gørr kjedelig ,så den styrken jeg må trene gjør jeg enten i trappene i Hoppsenteret og/eller på stuegulvet.
Gruppetreninger ala Calma Fitness kan være morsomt det,men ikke om sommeren…..da får jeg i hovedsak trene UTE.

Også prøver jeg å trene sammen med andre ,ihvertfall på hardøkter med joggesko.
Klarer å gjøre det alene selvfølgelig,men jeg tar i litt mer sammen med andre og så er det jo mer moro å da.

Rolige løpeturer kan jeg godt ta alene,men også der er det jo mer moro med andre hvis skravla går og latteren sitter løst.

Men noen ganger har jeg behov for å løpe alene å ikke ta hensyn og som regel er det på de aller lengste turene,men det er ikke så mange lange turer lengre.
Lange turer med joggesko regner jeg som 3t og oppover, medfører som regel trett muskulatur og større risiko for skader når man er over 50,ihvertfall sånn jeg løper langturer på.

SÅ HAR JEG ER KJEKK JOBB MED MORSOMME MEDARBEIDRE ,SÅ ALT MED SEG GIR JO POSITIV ENERGI.

UTENOM TRENING OG JOBB ER DET MYE SURR OG ROT,MEN OGSÅ ENDEL SERIØSE TING OVENFOR ANDRE MENNESKER
Misforståelser,stress og rot overlever jeg i den mengden det er pr i dag for summen alt i alt er på plussiden.FORRIGE LØRDAG DUNDRA JEG RUND TYRIFJORDEN 106KM PÅ RULLESKI I ET HELVETES VINDVÆR MED SNITTFART PÅ 3.12MIN/KM .

I DAG LØP JEG 20 X 36-37SEK I MOTBAKKE OG BEGGE DELER ER KULT SELV OM DET HØRES KULERE UT Å GÅ 106KM PÅ RULLESKI .

Sammen med Benedicte Solvin,Ronny Losoa,Kaspar Lilja og Tom Erik Lukkedal løp jeg intervall i motbakke,som sagt korte effektive drag.

FRYKTELIG BILDE AV MEG DA ….HUTTETU….GODT BENEDICTE LYSER OPP 👍

HADDE VÆRET VÆRT BEDRE HADDE JEG GARANTERT VÆRT UTE,SITTI PÅ EN KAFE ELLER LIGGI PÅ EI STRAND ETTER DEN ØKTA.KANSKJE TATT LITT STYRKE FØRST OG DRITI I ØKT 2.
Men 14 grader og regn…….da ble det å dra hjem ,legge seg på sofaen å høre på musikk ,mens TV`n rulla i bakgrunnen med noe nyheter og fotball.
Og i mangel av andre ting å finne på ble det en stakeøkt på rulleski etterhvert.……egentlig litt uten mål og mening,men noe måtte en jo finne på……

Egentlig jævla kjedelig,men med musikk på øret hadde jeg et mål…..når følgende sanger kom skulle jeg økte tempoet litt ……har en litt gehør og takt/rytme ,skjønner man at ved sånne melodier får man automatisk litt mer krutt «i hue» som da kan overføres til muskulaturen.
En enkel ting for å gjøre noen treningsøkter litt artige.

DA ER DET VEL IKKE SÅ MYE MER SOM SKJER I DAG DESSVERRE .
Fotball på TV …..ikke spesielt spennende……får vel bare ligge på sofaen å høre på musikk 🔊🎤🎵🎶 mens Polen – Spania surrer i bakgrunnen etterhvert…….

HA EN FIN LØRDAGSKVELD ,MED ELLER UTEN FOTBALL ELLER MUSIKK.