De siste dagene har jeg vært litt ,eller det riktige er vel ,vært veldig frustrert,lei og irritert,og derfor har jeg verken svart på sms,messenger eller telefoner……..desverre.
Men jeg har vært på jobb og trena som før og i de situasjonene er jeg en helt annen fyr enn han som er hjemme med mye tankekjør og få muligheter til å komme seg rundt så sant jeg ikke går på beina,men jeg går nok på beina og syns ærlig talt det i seg selv er drit kjedelig selv om den en sjelden gang i blant kan være greit for kropp og hode.
Den siste uka og spesielt siden onsdag har jeg mer eller mindre gjort som Bjørn Afzelius synger her(men det handler ikke om å bli elsket,det handler om noe mye mindre enn det)

Det er ihvertfall grunnen til at jeg ikke har svart på messenger,sms eller telefon. Og sånn tror jeg det blir noen dager fremover med unntak av henvendelser fra jobb,unger eller hvis det skulle være noen som trenger hjelp i min nærmeste familie.
Grunnen til dette gidder jeg ikke å redgjøre for her og nå.
Hvis noen absolutt må ha tak i meg får de gjøre som folk gjorde før i tiden,banke på døra eller huke fatt i meg når de ser meg.

Så lurer jo folk på : Hva er dette? Har han blitt helt sprø? Er han psykisk syk? Fysisk syk?
Neida jeg er verken fysisk eller psykisk syk,ei heller sprø og gal,men jeg er rett og slett bare drittlei for tia,men slapp av jeg er ikke suicidal.
Og jeg skal garantere at rundt omkring bare i Modum sitter det mange mennesker som sliter hver på sin måte.

Nå sitter jeg på jobb,klokka er 3 og det er egentlig ganske trivelig her som det er når jeg er ute eller inne og trener,foretrekker utendørs 😉


I dag var jeg på Simostranda og gikk 30km på ski,planen var 50km,men forholda var så dårlige at jeg ga f….. etter 30.
Var mildt og greit når jeg kom,dog bare sukkersnø som er tungt og ustabilt å gå i,men da de hersens kuldegradene kom ble det nesten umulig å få noe rytme og flyt og da så jeg ikke vitsen med å gå mer på ski.
Hadde det vært spor i ytterkanten av løypa kunne jeg jo staka,men det var det ikke og egentlig litt i min ånd fordi jeg oppriktig mener at langrennssporten dreper seg selv med på død og liv skal beholde klassisk teknikk.
Jeg har vært med på 2 revolusjoner innen langrenn og hver gang har de på en uhyggelig måte gjort slik at den klassisk teknikken skal bestå.
Den siste var totalt unødvendig for det var rett og slett bare en utvikling av den klassiske teknikken.
Men hadde FIS i 1985 eller noe rundt der,anerkjent at målet med langrennskonkurranser var å komme først fra A til B,ville klassisk vært borte som konkurranseidrett for 30år siden.
Sånn ble det ikke og dermed er langrenn i dag en av de dyreste og mest kompliserte idrettene og bedrive og om ikke et stadig mildere klima klarer å ta knekken på langrennssporten,ja så klarer de det fint selv.
Sånn er det med den saken.



Ellers har de siste dagene gått med til jobb og fysisk aktivitet,mye gåing til og fra jobb og mye løping………på fredag ble det vel nesten 5- t fordelt på 3 «økter».
Fysiske formen har vært dårlig siden tirsdag,da fikk jeg en liten infeksjon,men men er jo bare mosjonist så det er jo ikke så farlig,men det merkes når man skal ,spesielt ut og løpe….. ække mange «snufsa i nesa» som skal til før pulsen er 30 slag høyere enn normalt 😉

Jeg kunne jo fortsatt her med mange saker,som f.eks hjemhentingen av de 2 barna og dems mor,men lar den ligge .Men vil bare poengtere ovenfor FrP som gikk helt i «fistel», at høyreekstreme folk ofte har en tendens til å være medlem av FrP……..man kan undre seg hvorfor.
Så er det noen som bør ligge lavt i denne saken er det ihvertfall det partiet i Norge som er med på å lage mest fremmedfrykt av alle og de leser helst artikler fra restsett eller hva det nå heter,altså tidsskrifter som har til oppgave kun å skape fremmedfrykt.
Men hvis Siv Jensen har fått nok,for «50-gang» og truer for «50-gang» med å gå ut av regjering………ja gjør for guds skyld det,bedre sent enn aldri…..

Nå kunne jeg egentlig sitti her i hele natt og skrevet om ting som irriterer meg 😉 Men får vel la det ligge og heller få noen timer på øyet før jeg skal opp om 4-5t og fullføre denne vakta som slutter rundt kl.11 søndag.
Og kanskje jeg får meg en skitur i morra også…..hvem vet……..skøyting vel og merke 😉
Klassisk kan jeg gå hvis jeg skal på tur med termos og niste…..dvs da kommer det aldri til å skje 😉

Noe som gleder meg?
Ja faktisk…..var moro å se på 15km skøyting for herrer i dag…..klar seier til en Russer og når det er friteknikk som det heter ser man at flere nasjoner hamler opp med Norge og det gjør jo langrenn litt mer interessant selv om jeg egentlig bare bryr meg om NM,OL og VM og lokale utøvere.

Ellers kan jeg vel ikke si at det har vært noe stor opptur denna uka………joda jeg jobber jo og syns det er ganske kjekt,men det er jo vanlig.
Trene gjør jeg jo 12-15 ganger i uka,så det er jo vanlig…………


Jo også får jeg mailer hver bidige dag fra et menneske og om det blir en opptur eller ei får tiden vise……tar det som det kommer akkurat det.


Så får jeg håpe jeg kommer meg ut av dette mørke idre om ikke så altfor lenge…..hvem vet hva morgendagen bringer .

God natt.