23KM LØPETUR.

SENE NETTER ER IKKE NOE NYTT FOR MEG,MEN NÅR DE SENE NETTENE INNEHOLDER HYGGELIG BESØK OG MAN VÅKNER TIL STRÅLENDE SOL OG MANGE VARMEGRADER,JA DA LÅ ALT TIL RETTE FOR EN FIN DAG.


Siden jeg ikke skulle trene før klokken 13,noe som var perfekt i dag i og med sola varmet mer og mer utover dagen,ble de første timene tilbrakt foran TVn.

Prøvde først å streame junior vm i skiskyting,men mulig jeg er dårlig teknisk, fikk det ihvertfall ikke til,dessverre.

Da ble det å kikke litt på lagsprint i VM mens jeg «skypet » med dattera.

UT PÅ LØPETUR OG I DAG VAR ALLE GLADE OG FORNØYDE.
Ikke bare de jeg løp med,de pleier jo å være glade og sprudlende uansett,men alle vi møtte var liksom så glade i dag.
Og selvfølgelig hadde det noe med været å gjøre.

Vestre Spone
I dag var det egentlig shorts og t-skjorte dag,så da måtte jeg hive av meg noen klær underveis og endte opp i bar overkropp(elsker jo bar overkropp)Løp en runde fra Furumo…….resten kan sees på Strava,men underveis var vi så heldige å kunne få oss en rast hos moren til Marianne,morsomt det da 😉Selve turen for min del gikk mye tyngre enn jeg hadde håpet på ,slitt med muskulaturen i låra de siste 14 dagene,jeg vet årsaken så det ække no krise men litt kjedelig å jogge på 6min/km og være dønn stiv liksom,men men det ordner seg etterhvert.


RETT HJEM,LEGGE SEG RETT UT PÅ GULVET OG TØYE MENS JEG SÅ PÅ FINALENE I SPRINTSTAFETTEN.
Mens jeg heiv i meg litt drikke og et par stykker med marsipankake 😍 er så deilig å være sliten ,vite at man bare kan slappe av resten av dagen .ØNSKER ALLE EN FORTSATT FIN SØNDAG.