ENDELIG FIKK JEG GÅTT I TERRENGET ENGERSETRA – NYGÅRDSHØGDA.
Det setter mange tanker i sving når jeg går der for det terrenget brukte jeg alltid når jeg skulle komme i form og jeg har jo alltid elsket motbakker,tøffe utforkjøringer og hatet stakepartier,så endelig kunne jeg ta på meg skiene og gå der jeg liker best å gå.
Litt småvondt i ryggen og skiutstyr fra forrige århundre la ingen demper på stemningen,men hadde jo vært moro å sett hvor fort man kunne gått i dag med utstyr som er langt bedre enn på 90-tallet ,men siden jeg bare trener på ski gidder jeg ikke surre bort masse peng på nytt skiutstyr.
Hadde det derimot blitt ett annet år i 2021 enn det vi opplever nå,hadde jeg nok prioritert noen nye ski ,men covid19 satte en stopper for det meste så da får en vente til et annet år 😉
ble ihvertfall en fin rolig tur .

Forholdene var ypperlige i de nykjørte løypene,men rundt Dypingen derimot var det litt ymse forhold,endel elg som hadde ødelagt de scooter-kjørte løypene,men men ville dyr får man ikke gjort noe med.

Værre var det at noen hadde tatt med seg bikkja på skitur rett etter at løypene var kjørt og delvis ødelagt sporene fra Engersetra.
Hadde vedkommende bare ventet 1time kunne han hatt med seg så mange bikkjer han ville,men nytter ikke å si noe……sånn har denne karen drevet i alle år ,så………..min tidligere klasseforstander på gymnaset,hyggelig og grei kar men dette har jeg aldri syntes noe om.
jaja nok om det……

FRI FRA JOBB I NATT.
Men må en liten tur å hjelpe til .
Sånn er det med damer på rundt 20 som egentlig liker eldre menn,de går bakveier for å få kontakt 😂😂 så da kommer jo eldre menn som liker yngre damer på jobb for å assistere 😂
(litt moro må man jo ha)

ELLERS GÅR JO DAGENE SOM DE GJØR I DENNE CORONA-TIDEN.
Hater å kun ha kontakt med ungene via sosiale medier og gud veit hvor lenge dette varer.
Kjedelig for meg og kjedelig for ungene også.

ELLERS SKJER DET IKKE SÅ MYE I DAG.
Blir vel å høre på musikk som vanlig ,og denne låta dukket plutselig opp i hode mitt i dag.HAVE A NICE EVENING 😉