SOM MANGE ANDRE SINGLE LOGGA JEG MEG PÅ TINDER FOR EN TID SIDEN,DER VAR DET MYE RART,SÅ DET KUTTA JEG UT RIMELIG FORT.
MEN SÅ HAR JEG DA KLART Å LOGGE MEG PÅ ET ELLER ANNET ASIATISK DATING-GREIER.

Tror jeg har mottatt over tusen meldinger fra damer alt fra 18 til 70år……og mange har sikkert bare fake-profiler, noen er tydelig ute etter å komme til et vestlig land i håp om penger og lykke ,mens noen ytters få er faktisk ute etter noe annet….
Ikke alle meldingene jeg har kunnet lest fordi jeg gidder jo ikke å betale for å lese meldinger,den smellen har jeg gått på før 😉
Jeg er jo generelt skeptisk til alt sånt dating-greier på nett.

Men av de over 1000 meldingene var det ei som utmerket seg,og så tenke jeg «faen heller jeg har ingenting å tape på å kontakte hu»

SÅ DA SITTER JEG HER DA MED IMMIGRASJONSPAPIRER FRA UDI OG VIDEOSAMTALER BÅDE SEINT OG TIDLIG.
OG TIL ALLE SKEPTIKERE……HUN BETALER ALT SELV.Tenk så flott ….å kunne snakke med noen fra Kina, se de live uten at det koster ei eneste krone.
Det er jo helt fantastisk.
Og jeg må jo si til alle skeptikere når det gjelder damer fra Østen……noen er faktisk ålreit og er ikke først og fremst ute etter å komme seg vekk fra Østen til vesten i håp om et bedre liv og rikdom.
Noen er faktisk bare ute etter det alle andre mennesker vil ha….omsorg og kjærlighet.

DET VAR DAGENS BOMBE 😉

ELLERS HAR DAGEN I DAG BESTÅTT AV TRENING.
3-økter……rulleski,løping og styrke.
Ikke så mye å si om det bortsett fra at formen er veldig bra…….testa et par nye joggesko i dag,fra Bottolfs-sport eller Intersport Vikersund om man vil.
Asics Gel Nimbus 22…….de var myke og gode,men jeg fikk vondt i den ene hofta pga pronasjon,men det pleier å gå seg til 😉

HA EN FIN KVELD OG NATT…….JEG MÅ NOK SITTE OPPE Å VENTE PÅ VIDEOSAMTALE 😉 ER JO 6 TIMERS FORSKJELL.
KULT DET DA.