JEG ER STORT SETT FORNØYD MED DAGEN,MEN NOEN DAGER ER BEDRE ENN ANDRE OG DENNE DAGEN HAR VÆRT EN SÅNN DAG.
Våknet på jobb trøtt i tryne og ganske groggy ,men det gikk seg til ganske fort og etter 3-4 timer med hyggelig jobbing kunne jeg reise hjem vel vitende at jeg hadde gjort det som forventes .

IKKE OFTE JEG FÅR BESØK,SÅ ALL BESØK TAES I MOT MED TAKK.
Nå skyldes jo dette mange ting,men jobb-tider og treninger begrenser jo dette mye ,samt at de fleste av mine gamle kamerater driver med sitt,har familie ,jobb og unger så sånn er jo det.
Nå skal det jo sies at jeg ikke er spesielt flink til å besøke folk jeg heller da,så……..
Men uansett var det hyggelig med et kjapt besøk på formiddagen av en gammel kamerat og når jeg kunne hjelpe han med rulleski ,er jo ingen ting bedre enn det.
Ække så mye som skal til før dagen blir mye bedre.

TRENING.
Trening er jo helt normalt for meg og 2 økter om dagen er også helt normalt og sånn ble det også i dag.
I går sa jeg at jeg syns det var drit kjedelig å stake på rulleski og det var det i går,men i dag var det moro på rulleski fordi jeg fant ut at jeg var litt på «høgget» og kunne kline til med intervalltrening.
Liker meg best i motbakker når pulsen er høy og beina er på grensen til å få så mye syre at jeg nesten ikke kommer fremover 😉

Dagens andre økt var av det bedagelige slaget……joggetur 45min rundt i boligfeltene i Geithus etterfulgt av styrke 35min på stuegulvet.

ELLERS HAR JEG FIKSA MANGE TING I DAG SOM FORHÅPENTLIGVIS OG GANSKE SIKKERT FØRER TIL NOE KJEKT UTPÅ NYÅRET.
3t video samtale og messenger fikser det meste 😉

NÅ MÅ JEG PÅ JOBB….HA EN FIN NATT….