MEG OG KRISTEN I BRA DRIV MOT VIKERSUND.

SIDEN JEG TOK VAKSINE I GÅR,DOSE NUMMER 2,VAR JEG LITT ØM I ARMEN I DAG OG TENKTE KANSKJE DE 120KM PÅ RULLESKI BLE I LENGSTE LAGET.

SÅ DA SLANG JEG MED PÅ EN KORTERE TUR SAMMEN MED RONNY LOSOA OG KRISTEN AABY.


Og på så korte turer syns jeg det er moro med litt fart og det pleier jo å bli det når jeg går sammen med Aaby ,så når vi da snudde og passerte Dyrbak «tenkte jeg ,nå setter vi ny stravarekord» så da satt jeg litt fart og Aaby er jo ikke vond å be,så da dundra vi på MED SAMLA BEIN,ALTSÅ STAKING og i motsetning til forrige gang klarte jeg å holde han bak meg hele tia.

Rulleskia var ganske like,kanskje trilla jeg litt bedre men det var marginalt,forrige gang når han slo meg med halvannet minutt hadde jeg hjul som trilla mye lettere på fin asfalt,så da kan jeg vel gå god for det jeg har sagt den siste tiden «formen er mye bedre enn på veldig lenge FORDI jeg har fått trent bra med joggesko.

Frykta i hver motbakke at han hadde et gir ekstra så jeg prøvde hver gang med taktomslag i bunn og det var smart 👌.
Var ei morsom økt og vi knuste jo rekorden Jonas Nilsen hadde med 15 sekunder …12.91km på 33.52min er 2.37 min/km og det må jo sies være bra for 2 som er født på 60-tallet, ikke trener styrketrening og er også av den oppfatningen at løping gir best form også og ikke minst for skiløpere.
KVELDEN GIKK IKKE HELT «I BOKS» ELLER HVA MAN SKAL KALLE DET.
Mente jeg hadde en avtale om en tur med joggesko sammen med ei ,men var opp til henne når.
Helt sikker på at jeg hadde en avtale om det for å si det som det er,og det er greit at folk ikke har tid,trekker seg eller hva det nå måtte være,men GI BESKJED det er første forutsetning.
Så må si jeg var rimelig irritert når klokka var 2030 og ikke hadde hørt noe på mange timer.
SORRY MEN SÅNN GIDDER IKKE JEG Å HA DET.
Men det er jo ikke værre enn at jeg prøver igjen da for jeg tror egentlig hu dama der er litt ålreit og mener bestemt at det ikke var jeg som begynte å ta kontakt 😉

MEN DA BLE DET EN JOGGETUR FOR MEG SELV LITT RUNDT OMKRING ISTEDEN.
Ikke vondt i achillis,men jeg bare jogga og hadde korkhæler i skoa .så tar vel et par dager til med alternativ trening før jeg evt løper litt «fort» igjen……så fort jeg klarer.

DA ER DET SNART JOBB IGJEN.

HA EN FIN NATT.