EN FIN LØPERTUR PÅ MORRAN.
Var litt usikker på om jeg skulle trene 1 eller 2 ganger i dag…..men siden jeg hadde sagt at jeg kom på trening klokken 9 hadde jeg ikke samvittighet til å gi kontrabeskjed og var glad for det.
Men bestemte meg ikke før 0845…….så da stod jeg opp ,heiv i meg litt cola og dro på trening sammen med Bjørn Bottolfs og Ronny Losoa.
Det gikk veldig lett………..

Dro så en tur på Åmotsenteret men merket at formen begynte å bli litt dårlig ……satt og frøys i 25 varmegrader …..så dro hjem …prøvde å være med på et møte via TEAMS ,men det blei bare surr med en PC som logga seg av og på som den ville,men men fikk med meg det viktigste……deretter sovna jeg som en stein ….skjønner ikke helt det ……men men sånn var det i dag.KVELDSTRENINGA GIKK HELT GREIT.
Tok meg en staketur på rulleski innover Øst-Modum og da var liksom formen helt grei igjen……lav puls og alt var bare en lek.

ETTER TRENINGA ….IGJEN FRYSNINGER OG FØLELSE AV DÅRLIG FORM.
Hjalp ikke med 2 glass Vin heller i kveld så vi får se hva som skjer når jeg våkner i morra……..kanskje er det badingen i 13 grader vanntemperatur som jeg ikke har tålt? Kanskje er det stoffskiftet som er årsaken?? Eller kanskje er det bare en «sånn dag»?Den som lever får se ……..

GOD NATT .

Ikke alle som har sunget for bussjåfører og på skoleavslutninger 😉 Men det har jeg 😉 Gjort mye rart jeg………Om jeg kan synge? Det er vel tvilsomt,men jeg syns det er moro ……så Thank you for the music 😉