HOVEDMÅLET MED Å REISE TIL STAVANGER VAR UTELUKKENDE Å BESØKE UNGENE,MEN SIER IKKE NEI TAKK TIL STRÅLENDE SOL,VINDSTILLE OG MANGE VARMEGRADER HELLER.
Å sånn har det vært disse fem dagene.
Stigende temperatur,vindstille og stort sett sol……når jeg sier vindstille i Stavanger er det ikke sånn man betrakter begrepet «vindstille» i Modum fordi det alltid er en liten trekk i Stavanger,men den har disse dagene vært så ubetydelig at det er «ikke noe å snakke om».

DE 2 SISTE DAGENE.
I korte trekk har jeg vært i byen og slappet av med Seline og vært en tur på badestranda også med Seline,trena 2 ganger pr dag og prøvd å vært sammen med gutta «når de har hatt tid».
Ungene begynner å bli store,sånn er det og da er vel kanskje ikke «fattern» det mest spennende som skjer.

TO SISTE DAGERS BILDER/VIDEO FRA BYEN OG MØLLEBUKTA


TRENING LØRDAG OG SØNDAG.
Etter å ha blitt diagnostisert og begynt på medisiner opplever jeg at formen er mye bedre enn på svært mange år,så for øyeblikket er det en fryd å trene og jeg legger litt i det å kunne løpe fortere på beina nå enn på mange år…….om det blir noe ut av vil tiden vise ,men prøver ihvertfall å være litt smart.

Lørdag starta dagen med joggetur i Sørmarka på skogsstier etterfulgt av 50min styrke.
Sørmarka er et bitte lite ,og det eneste skogsområde i selve Stavanger,så stiene begynner å bli nedtråkka ,men enn så lenge kan man kalle det myke skogsstier.

På kvelden løp jeg en kort tur ,2 runder rundt Mosvann…7km …og avslutta med litt såkalt «drill» hurtighet og spenst.

Søndag stod intervall på programmet …..fant en slak motbakke ikke mange meterne fra Stavanger universitetssykehus ,og løp 20 drag av ca 40sek.

På ettermiddagen ble det en koselig stakeøkt på rulleski……planen var 1time,men jeg syns det var så moro å stake rundt med lav puls og kun iført kortbukse,så det ble litt lengre 😉FANTASTISK KJØRETUR HJEM I KVELD.
Jeg liker som sagt å kjøre bil,så 40-50-60-mil er null problem,men dagens hjemtur var ekstra artig.
Høye brøytekanter over Suleskard,ny tunnel fra Seljord til Hjartdal,utbedra veier fra Høydalsmo til Morgedal.
Brutto kjøretid på minuttet 6 timer…..netto 5t30min…..da begynner vi å snakke 😉
Bare en svipptur til Stavanger snart 🙂

Snart ny vei utenfor Kongsberg også 😉DET VAR DEN TUREN……EN VELDIG BRA TUR PÅ ALLE MÅTER.

FORTSATT GOD PINSE.