LANGEBRU LITT FØR MIDNATT. EN LEI HELLERUD TAR EN COLA.

RULLESKITUREN I GÅR VAR EN INTRESSANG OPPLEVELSE.
Jeg har vært mye mer sliten pulsmessig tidligere,gått næringstom veldig mange ganger og også hatt opplevelsen med væske-tomhet.
Men aldri før har det fått sånne konsekvenser som etter denne rulleskituren.
Pr.nå klokken 2230 har jeg vært våken siden 0730 søndag,det er halvannet døgn det(rundt regnet) og grunnen er at kroppen ikke har klart å slappe av.
TUREN I GÅR STARTET I BØ OG GIKK I VELDIG VARIERT TERRENG VIA GVARV,NOTODDEN,SAUHERAD,GRANSHERAD,BOLKESJØ,JONDALEN,KONGSBERG,DARBU,HOKKSUND,ÅMOT,GEITHUS.
Og jeg tenkte «15mil på rulleski betyr jo 15 mil med lav puls og eneste som kan skje fysisk er muskulære problemer»

JA det var 15-mil med lav puls,det ble noen muskulære problemer ,spesielt på ryggstrekkerne og triseps,men jeg hadde aldri i min villeste fantasi sett for meg at jeg ikke skulle sove etter en «lavterskel økt» ,ei heller at jeg skulle gå væske-tom.
Men det skjedde……..så det var en ny opplevelse.

Joda,væske-tom har jeg vært flere ganger men da har jeg alltid fått høy puls og vært sliten liksom,sånn at alle motbakker har vært et mareritt,men i går…..var aldri sliten underveis og motbakkene gledet jeg meg til helt hjem.
SÅ HVA SKJEDDE EGENTLIG I GÅR????
Når jeg satte i fra meg rulleskia begynte jeg å fryse…..rett og slett «hakket tenner» typisk væske-mangel,ble fryktelig kvalm og kroppen må jo ha vært sliten siden jeg ikke fikk sove.

Jeg hører ofte folk si «nå er jeg så sliten at det skal bli godt å sove».
De som aldri har vært veldig sliten kan si det for det er stor forskjell på å være sliten og veldig sliten


Hvorfor ble jeg så utkjørt etter ei økt på rulleski????
Rulleski er jo lavterskel som dessverre blir altfor mye brukt blant de nest beste som håper på å bli gode i distanselangrenn.

Nå er jeg så gammel at dette gidder jeg egentlig ikke å analysere,men mulig var det feil inntak av væske underveis…….vet ikke om battery er innaforr 😉
Kanskje var 9-timer effektivt for lenge uten mat???
Eller kanskje dagsformen var dårlig???
Men formen virka jo bra for puls hadde jeg jo aldri 🤔
Jaja samma det……DAGEN I DAG HAR IHVERTFALL VÆRT SLITSOM.
Etter jobb tok jeg meg en tur til Vikersund Hoppsenter hvor jeg rusla og gikk samtlige trapper……jogga litt i nedoverbakkene men kjente at muskulaturen i ryggen og sete var såpass stiv ,pluss at hode var «et helt annet sted» ,så det var bare å ta det helt piano.
Muskulaturen og hode klarte ikke å samarbeide

DA HÅPER JEG AT JEG FÅR SOVE TIL NATTEN OG ER KLAR FOR EN LØPETUR I MORRA TIDLIG MED GODT TRENTE DAMER I SIN BESTE ALDER 😉
Bare håper jeg ikke blir løpt-fra ,for det hadde jeg garantert blitt i dag, av de vel og merke.

HA EN FIN KVELD.