MODUM KOMMUNE GJØR EN GOD JOBB MED LØYPEKJØRING.
Vet det er noen som mener de burde kjørt tidligere på dagen,oftere osv ,men FOLKENS ,jeg kan fortelle dere at ALDRI HAR KOMMUNEN VÆRT BEDRE MED LØYPEKJØRING ENN DE HAR VÆRT DE SISTE ÅRENE.
Når jeg satset på det hardeste ,kjørte jeg tur/retur Ringkollen før jobb i 2 sesonger fordi Modum Kommune rett og slett var håpløse.
Sånn er det ikke i dag og forresten har vi kunstsnø på Simostranda,det fantes ikke på midten av 90-taøøet,så ingen ting å klage på ,kanskje snarere tvert i mot.
Hvorfor blir det ingen gode langrensløpere lenger fra Midtfylket? Har vi det for godt og krever at alt skal legges til rette 24 timer i døgnet?
Skisyting får det jo til……..hvorfor ikke langrenn??????

Jeg er facebook-venner og venner uten om sosiale medier, med endel utøvere fra Russland og de forholda de trener under sommer som vinter ,ville mange her i Norge ikke giddi å trent under,men er kvaliteten dårligere? NEI absolutt ikke.
Dere skulle bare visst.

Alle ting kan forbedres ,men de som klager bør først sette seg inn i driften av Modum kommune.
Ellers kan de jo kjøre løyper selv,som Kristen Aaby gjorde i mange år og det er jo ikke en sjel i Midtfylket i dag som er i nærheten av hans prestasjoner på ski………og da mener jeg IKKE I NÆRHETEN.2 DAGER MED HODELYKT PÅ ØSTÅSEN.
Forholda har vært ut i fra Norsk standar ,ymse,dvs de har vært dårlige.
Men sånn er det jo på våren» is og raske løyper om morran,tunge sugende forhold midt på dagen før det igjen blir raske forhold utover kvelden.

I GÅR VAR PLANEN EN TUR MED KLASSISKE SKI.
Det var snø,jeg fikk gått på ski,men mye is ja…….men men jeg krever ikke så mye i 2021.

I DAG ETTER JOBB TENKTE JEG Å PRØVE SKØYTESKIA.
Har vel ikke skøyta på 3 uker pga dissa ribbeina,og ribbeina er der ja,helt klart men så lenge jeg ikke punkterer lunger eller skader andre organer ,driter jeg i litt smerte.
Smerteterskelen min når det gjelder trening er sånn» når man har så vondt at man ikke klarer, er det greit å gjøre noe annet»
Hadde dritvondt under økta i dag ,hele tia ….men hva så?
Jeg dauver jo ikke,det tar bare litt lengre tid før jeg er helt restituert,whats the problem?


DETTE HAR VÆRT MINE 2 SISTE DAGER TRENINGSMESSIG.
Ut over det prøver jeg så godt jeg kan å legge til rette slik at en medarbeider ,som jeg forresten har et godt forhold til ,får gjort det hun nå driver og styrer med på privaten ,så da blir det mange bytter om omrokkeringer i arbeidstider,men hva så? Fikser jo sånt når man er 54 ,eller ??? Jeg gjør ihvetfall det.
Men ikke missforstå,det handler ikke om sex og kjærlighet,men om vennskap og forståelsen.
Men ja …..faen at jeg ikke er 25 😂

HA EN FIN NATT .