EGENTELIG MEST LYST TIL Å GÅ PÅ SKI I FINNEMARKA.
Men det er dissa ribbeina da 🤔 så jeg vet ikke om jeg klarer det rett og slett.
Mulig det blir alternativ trening i dag også.
Skal ikke si at jeg har vært god på alternativ trening for da er det sikkert noen som får hårene til å reise seg og sikkert har vært mye bedre ,men jeg har bestandig vært flink til det uansett hvilken type skade jeg har hatt.

I GÅR BLE DET GANGE I MOTBAKKE,JOGG PÅ FLATER OG I NEDOVERBAKKER SAMT AT JEG OVERVANT FRYKTEN I FORHOLD TIL HØYDESKREKK.
Kjedelig å ikke kunne gjøre de fysiske utfoldelsene man har lyst til,men når man er 54år har man opplevd dette endel ganger oppigjennom livet så man får jo en rutine på det også.

Som sagt ble det en tur i går med joggesko
,først ca 6km fra «bunnen av Hoppsenteret» dvs fra hovedveien og Heggesjøveien til parkeringsplassen.
Mest skigang/gange men jogga litt på flatene for å få opp pulsen.
Deretter ned og så opp til toppen av skiflyvningsbakken også kalt Vingen hvor jeg traff Camilla Friseid som var å sanket høydemetere.
Er ikke helt inne i dette,men en som heter Einar Hagemann ,tror han er fra Svelvik eller no deromkring arrangerer ulike ekstreme konkurranser noen mnd i året og denne mnd er det å sanke flest høydemeter med joggesko ,også er det noen regler som jeg ikke helt har fått med meg,men målet til Camilla i går var 2000 og selv om jeg har begrenset begeistring for sånne konkurranser er det jo imponerende å være vitne til de som driver med dette.

Hun spurte om jeg skulle være med henne på en runde og tror jeg ikke skjønte hva jeg hadde sagt ja til før vi stod ved hoppkanten og skulle gå trappene opp (man sier jo alltid ja til kvinner) og med min høydeskrekk ble jeg litt skeptisk.
Men hun sa akkurat det samme som dattera mi sa sommeren 2019 når vi skulle gå trappene i unnarenna «Det går bra pappa» dvs Camilla brukte ikke ordet pappa da 😂
Og ja det gikk jo bra selv om jeg var livredd første turen,og det ble faktisk 5 eller 6 turer på meg før jeg måtte hjem fordi jeg skulle på jobb.
Var veldig fornøyd med det ,men usikker på om jeg gjør det alene asså,tryggere sammen med andre.
TILBAKE TIL DAGEN I DAG.

Når jeg ser været ute nå,så må jeg jo bare ut etterhvert og helst svette litt og bli sliten,men åssen skal jeg få til det mon tro???
Vi får se………

HA EN FIN DAG I SOLEN.