småfeit,ubarbert og skada 👎

I DAG HAR DET VÆRT EN RÆVA DAG FOR Å SI DET RETT UT.
Joda det var fint å løpe med Benedicte på formiddagen i dag,men følte jeg svikter henne litt for tia også fordi jeg er skadet.
FAEN ASSÅ.
Vi skulle jo løpt løp på Jessheim til helgen,men det kan jo ikke jeg pga denna jævla rumpa og da blir det sannsynligvis ikke noe på Benedicte heller og det syns jeg er veldig dumt å føler det langt inni sjela fordi jeg vet hun er i god form.

NÅR JEG FÅR DEN FØLELSEN SOM JEG HAR HATT I DAG BLIR JEG VELDIG SÅRBAR FOR ALT.
Så når jeg satt å så på en film på Nettflix i kveld ,begynte jeg å grine ……joda det hender jeg gjør det uansett,men noen ganger kommer det mye letter fordi man er litt «tynnslitt i kantene».
Filmen het «Tid for hevn» og ja den var bra den og sånn,men er ikke en type film jeg normalt begynner å grine av.Når jeg snakker med yngste sønn i telefon ble jeg litt «satt ut mentalt» helt uten grunn fordi samtalen var jo helt vanlig om fotball o.a normale ting……men men ,sånn har det vært i dag.

MEN DA FÅR JEG TA LITT TAK DA, PRØVE Å ORDNE OPP.
Så det første og det som er viktigst i dagliglivet for meg er å ha en kropp som funker og nå når jeg har det så bra i forhold til trening og alt rundt det, sammen med andre ,så skal ihvertfall kroppen på plass.
Det er første prioritet.

Så da sendte jeg først melding om en ultralydundersøkelse slik at jeg vet hvor jeg skal begynne for å bli bra ,men så er jeg jo kanskje litt bortskjemt for jeg forventer jo at «alle står klare» og sånn er det jo ikke bestandig og når jeg tenker meg om har jeg jo full forståelse for det.
Aldri hatt denne skaden før så jeg vet ikke,nåler og kopping funker det,men jeg må ha et svar på hvor ille dette egentlig er og ultralyd er første steg sånn sett og så håper jeg det stopper med det og unngår MR og alt mulig annet.

Har litt meg selv å takke selvfølgelig,for det begynte jo å gå rimelig bra ,men økta i går kveld ødela alt liksom og det er det jeg ikke skjønner ,og da er jeg sånn at JEG MÅ VITE.
Alltid har jeg søkt svar på og gått til de som fikser kroppen min best,så vi får se da etter ultralyden hvor illedette er og hvem som egner seg best.

Deretter sendte jeg melding til kiropraktoren min «har du mulighet til å fikse bekkenet mitt i morra kveld» litt frekt å spørre sånn rett ut,men vi har jo den tonen så det går bra😉 ,da fikk jeg det svaret jeg håpet på 🙏
Alt påvirker hverandre i kroppen, så når setemuskulaturen er vond ,stram og ja»gud veit» så fører det jo til at ledd blir påvirket ….så da får vi ta det først da ,håpe at det hjelper såpass at jeg er klar for å være med Benedicte på den planlagte intervall-økta på fredag om ikke annet enn å være psykisk støtte.
Blir jo med uansett men er jo 100 ganger mer moro å matche i steden for å måtte jogge rundt og «heie»OG UTOVER DET ER DET JO OGSÅ ENDEL FOLK SOM JEG SKULLE ØNSKE JEG HADDE FÅTT ORDNET OPP MED.
Men men vi får ta en ting av gangen og for meg i det daglige, er det viktigste det som jeg nevnte.
Og det er jo ikke noe alvorlige greier,bare småting som plager meg.

DET VAR DAGENS KLAGING 😉

SATSER PÅ AT DET KOMMER EN SOLSKINNSHISTORIE SNART 😉HVORFOR VI LØP FRA HOKKSUNDHALLEN?
Fordi jeg tenkte det var greit å løpe et annet sted enn de vanlige veiene og det passet fint for begge av praktiske grunner.
Startet i tykk tåke og avsluttet i strålende sol 🌞
Det passet jo fint for to solskinnsbarn 😉DA FÅR JEG VEL SNART TA KVELDEN.
Akkurat kommet hjem fra jobb og skal tilbake i morra tidlig.
Så satser jeg på en bra dag i morra 👍 blir nok en dag uten løping,men men overlever det en dag,såvidt 😉

HA EN FIN TORSDAG.