FORELSKELSE ER TØFFE SAKER OG SPESIELT NÅR AVSTANDEN ER LANG…….VELDIG LANG.
Og når den sitter så langt inn i sjela er det tøft ja…..


Jeg er bestandig ærlig i alt jeg sier og skriver…….så…….

For å gjøre historien kort så fikk jeg en melding fra ei fra Kina for noen mnd siden og bare for moro skyld svarte jeg henne……..og det er jeg i dag veldig glad for at jeg gjorde for en flørt har blitt til noe langt mer enn det og ja hva skal jeg si……..det er jo helt fantastisk.

Takket være dagens teknologi gjør det jo mulig å bli kjent med folk selv om man ikke fysisk er sammen med de og akkurat nå er jeg veldig glad for det.
Men tidsforskjellen og ikke minst at hun bor utenfor Schengen gjør at jeg blir litt sliten…..lite søvn om mye styr for at hun kan komme til Norge.
Kulturforskjellene har jeg jo allerede merket,men hva så…..det er jo bare spennende selv om det innebærer at jeg må fikse det meste akkurat nå……men hva gjør man ikke for vakre kvinner 😉
Og selv om jeg ikke er spesielt god i Mandarin ordner alt seg med tiden og i dag fikk jeg hjelp fra en kvinne fra Kina som bor i Modum.
……vi snakker godt engelsk begge to,men når det kommer til spesielle ting som bør være ordrett er det selvsagt best å snakke samme språk,så vi setter jo pris på hjelp.

EN FANTASTISK MULIGHET.
Ikke bare får jeg muligheten til å få en fantstisk kvinne,men tenk dere den muligheten til å oppleve kanskje verdens mest spennede land…..Kina.


OG KANSKJE KAN HUN LAGE SKILDPADDESUPPE OGSÅ ……DA LØPER JEG JO 10MIN FORTERE PÅ FURUMOMILA MED EN GANG (mange husker vel Kinesiske kvinner på 90-tallet som satte verdensrekorder i fleng på langdistanse og oppskriften var visstnok Skildpaddesuppe» )


VEIT DET ER MANGE SKEPTIKERE NÅR DET GJELDER Å GIFTE SEG MED KVINNER FRA ØSTEN.
Men i likhet med Norske kvinner er også kvinner fra østen ulike så jeg har ingen betenkligheter med dette,snarere tvert i mot.

SÅ SÅNN GÅR DAGENE FOR TIDEN SAMMEN MED JOBB,TRENING OG MINE BARN,SOM OGSÅ BOR LANGT UNNA OG DAGENS TEKNOLOGI ER OGSÅ HER VELDIG VIKTIG.


FAST I DISSE INNLEGGENE ER «DAGENS TRENING» OG I DAG BLE DET SOM I GÅR 2 ØKTER.
En rolig rulleskitur rett etter jobb i fint høstvær.I kveld etter mange timer med video og messenger……løpetur Rundt Bergsjø og litt beveglighetstrening ca 20min.

ØNSKER ALLE EN FORTSATT FIN KVELD.