Foto Tonny Holte

DE SISTE 7-8 DAGENE HAR VÆRT SLITSOMME.
Formen har variert fra veldig god til veldig dårlig.
Forrige tirsdag hadde jeg min beste treningsøkt på «år og dag» ,dagen etter var jeg slapp og dauv og sånn har det stort sett vært siden,med unntak av 2t i går hvor jeg løp sammen med Ronny Losoa og Hans Egil Drolsum.
Etter å ha liggi rett ut hele dagen ble løpeturen en opptur,men det varte kun i 1 døgn ,for dagens andre økt ble et «mareritt» hvor ingen ting stemte.
Skal ikke si at jeg er syk eller noe,men mulig har jeg en liten infeksjon for føler meg litt tett i brystet og som sagt ganske så slapp.
Men nå trente jeg visstnok 25t forrige uke også,med som sagt litt sviktende form de 5 siste dagen,så………..

Jaja ikke så mye å gjøre med det,så da var det hyggelig å komme hjem etter treninga i kveld å se melding fra min datter hvor det stod»Det er ikke lenge til du kommer,jeg gleder meg til du kommer»

DE TO SISTE DAGERS TRENING ,STRAVA.
I går ble det kun 1 økt…….sofaen var god å ha i går 😉 men foruten løpeturen (under) hadde jeg ca 45min styrke og jogg til og fra Furumo.


Prøvde meg på 2 økter i dag,men kjente vel på den rolige stakinga at «det var noe som manglet» og det var tydelig på intervallen i kveld,men men sånn var det.

ELLERS ER JEG JO FORNØYD MED Å HA BLITT FAST ANSATT I STØRRE STILLING MIN JOBB.
Jeg trives jo veldig godt i den jobben jeg har og har egentlig ikke tenkt noe over at jeg kun har gått hatt en liten stilling fordi jeg har jo stort sett jobba hele tia,men det var veldig greit å få en større stilling.
Er vel et tegn på at man blir satt pris på .
Fantastisk arbeidsmiljø med hyggelige kolleger hvor man kan være seg selv så lenge man utfører arbeidsoppgavene slik det forventes.

Men nå har jeg snart høstferie sammen med ungene og det er fint det også 😉


SOM DE FLESTE VEIT ER JEG GLAD I MUSIKK OG LIKER Å SYNGE……NOEN GANGER TREFFER JEG TONENE ANDRE GANGER IKKE 😉
DENNE SANGEN ER FOR TIDEN MEST SPILT OG SUNGET.
HA EN FORTSATT FIN KVELD .