SPONEVOLLEN KL.1400

EN HALVTØRR NATT BLE TIL EN FUKTIG DAG.
Hadde stengt tatt vært bedre om det var omvendt,men greit nok med halvtørre netter sånn at en ikke gjør altfor mye dumt .
Jeg blir jo bestandig «sånn der» etter 1 flaske vin og meldinger og samtaler har lett for å bli litt for kleine …….men men man overlever det og når sant skal sies blir vel følelser mer satt ord på med ei flaske vin innabords .
Nok om det……

DAGENS TRENING ……PÅ SKI.
Hadde egentlig ikke tenkt å gå på ski før på mandag,men har fått «noe drit» i hofta og ikke minst i kneet,så da var staking på ski et ok alternativ.
Hva det er med kneet er jeg usikker på,men muligens fikk jeg en vridning i hofta på intervallen tirsdag kveld ,ja det vet jeg jeg gjorde,men det kneet bekymrer meg litt men håper det har en sammenheng.
Skal ihvertfall til en behandler i morra og få løst opp muskulaturen,så håper jeg alt slipper tak.

Tilbake til skitur.
Hvor spennende det er å stake på ski kan diskuteres ,jeg syns ærlig talt det gir ganske lite,men i dag var valget ,stake på ski eller ikke trene……..
Fikk en tur ihvertfall …….null grader og regn hele tia,godt jeg hadde på meg regnjakke.
Mange trær som hadde knekt og lå over skiløypene,så litt skummelt i utforrkjøringer for plutselig lå det ei buske over løypa.

Utsiktene for skiføre i jula er vel så som så…….enten blir det stein hardt eller så blir det bare vann…..så jeg satser på at kneet ikke er noe problem og løper på beina…….mye kjekkere enn denna skigåinga når det er sånn som nå.

HER SKJER DET IKKE MYE RESTEN AV KVELDEN.
Er desverre tom for vin så detta blir kjedelige greier 😉


Høre på musikk da……og hva er bedre enn …..

HA EN FIN KVELD.