ETTER ET PAR SINTE MELDNGER PÅ MORRAN TENKTE JEG,DETTA MÅ VI JO FÅ RYDDET OPP I ,SÅ DA TOK JEG BILEN Å KJØRTE TIL VEDKOMNE.
Enkelt og greit og mye bedre enn messenger og sms.
For en gang skyld handlet dette IKKE om damer 😂
Legger meg helt flat og det var IKKE meningen å støte noen.


ELLERS VAR DET JO LITT DUMT AT SOLA HAR UTEBLITT FOR DET MESTE I DAG NÅR JEG HADDE FRI FRA JOBB.
Jeg som tenkte å legge meg på Pollen i Vikersund og sole meg etter treningstur.
Temperaturen har jo vært «grei nok» men det var den sola da……

UANSETT TOK JEG EN TRENINGSTUR LITT UTPÅ DAGEN.
Satt å ventet på sola og når jeg så en mulighet tok jeg bilen opp til Brunes for å gå en kort rulleskitur .

Begynte i rulleski-løypa men oppdaget fort at det var ganskje så kjedelig ,så jeg tok turen først innom Modum Bad (er sånn tvangshandling det) ned til Vikersund og rundt om Rud Kapell før jeg igjen gikk opp til Modum Bad 🙈 og tilbake til Brunes.
Gikk forøverig ca 5km sammen med Alf Morka som var ute på sykkeltur….kjekt å skravle litt .

SIDEN DET VAR OVERSKYET FRISTET DET IKKE Å LIGGE VED POLLEN I VIKERSUND SÅ DA DRO JEG HJEM OG RYDDET OG STYRA LITT,FØR JEG ETTERHVERT DRO PÅ FRIIDRETTSTRENING.FRIIDRETTSTRENINGA GIKK VELDIG BRA .
Litt nervøs for om achillisen holdt ,men siden jeg hadde bestemt meg for å være med var det ikke snakk om å «ta det med ro» da kunne jeg heller tatt meg en løpetur for meg selv.

Så jeg var veldig fornøyd når jeg så Kristen og Kristoffer Aaby kom for da visste jeg at jeg hadde noen jeg kunne matche meg med uten å gå på en smell,så sant achillisen holdt og samtidig bli veldig sliten.

Merka selvfølgelig at det er nesten 3 uker siden jeg har løpt «fort» på flatmark og 2 uker siden jeg har løpt intervall og hatt høy puls,men syns det funka bra jeg .


DA SITTER JEG Å SER PÅ FRIDRETT PÅ TV OG SKAL BLI MORO Å SE JACOB LØPE 5000M.

Kan jo skryte av at jeg har bodd 13 år i Stavanger og både løpt mot Henrik,Filip og Jacob ……og Gjert er vel like ung som meg 😉 og har vel snakket med han noen få ganger uten at jeg kan si at jeg kjenner noen av de.
Men moro at en familie fra Lura i Sandnes får frem løpere i verdensklasse.

HA EN FIN KVELD.