Siden torsdag kveld har jeg følt meg i elendig form,men i og med jeg har fått konstantert lavt stoffskifte 3 ganger uten at jeg ennå ikke har blitt satt på medisiner regnet jeg med det var det.
Jeg har ikke noe erfaring med lavt stoffskifte,men ut i fra «google» stemte jo alle symptomer så jeg slo meg til ro med det.
Men når jeg i natt sov 12 timer og så lå på sofaen i 4t med vondt i hue og verking i kroppen før jeg bestemte meg for å ta en gåtur,var jeg litt skeptisk til om jeg hadde gitt meg selv riktig diagnose 😉GÅTUR PÅ VESTRE SPONE.
Tok på meg trenings-klær og de mykeste joggeskoa ,for jeg har litt trøbbel med en achilles etter treninga i går,og gikk deler av den runden jeg hadde tenkt å løpe.
Det ble en grei runde,men GÅ isteden for å LØPE ække helt meg.

Folk ville jo sagt «en fin tur» ,men jeg er ikke helt der alstå…….hadde vært en fin tur om jeg hadde løpt ja…..men å gå …hmmm nei det er sånn «siste utvei til bevegelse»

VEL HJEMME IGJEN VERKA KROPPEN MER ENN NOENGANG OG JEG SJEKKA KROPPSTEMPERATUREN.
Jeg har alltid blitt helt slått ut hvis jeg har hatt mer enn 37,5 i kroppstemperatur ……så bekreftelsen om sykdom var ganske klar når jeg målte 38,7 ……….så da er det bare å ta smertestillende,noe jeg var tom for…..jaja får ta noe annet da som roer, om ikke annet enn nervene 😉
Jeg er jo elendig på å være syk ,typisk mann 😉


HA EN FORTSATT FIN KVELD OG JA JEG OVERLEVER VEL 38,7 I FEBER ENN OM BARE SÅVIDT 😉