P.G,A FERIEAVVIKLING OG DIVERSE HAR JEG JOBBET STORT SETT HELE DET SISTE DØGNET MED UNNTAK AV 5T MIDT PÅ DAGEN.
Jeg har jo en jobb som jeg trives i og når jeg i tillegg møter og jobber litt med ei sprudlende ,artig og dyktig arbeidskollega både på kveldstid,på morran og igjen på kvelden så er det jo bare kult ,eller digg som de yngre sier 😉
Og jaggu møter jeg ikke henne på jobb i morra tidlig også.
Ikke at de andre arbeidskollegene ikke er kjekke å jobbe sammen med,men fra første dag har jeg og Mariell hatt en fin tone og jobber bra sammen,men vi har jobbet mye sammen også da og kjenner hverandre nok ganske godt og vi kan tulle og fleipe om det meste,eller dvs om alt 🙈
Kult det da når aldersforskjellen er sånn ca 30år 😉

VAR LITT USIKKER PÅ TRENINGSØKTA I DAG ,MEN JAGGU BLE IKKE DEN PERFEKT OGSÅ.
Alle har vel skjønt at jeg som oftest foretrekker å trene løping sammen med ei og det er jo fordi jeg syns det er moro også er vi nok ganske like også ,innerst inne.
Hvorfor det ble sånn kom vel litt ut av det blå egentlig,men
det har blitt mange turer sammen ,både harde og rolige den siste tiden.
Og jeg tror vel med ganske stor sikkerhet jeg kan si at vi begge hadde gått glipp av mange fine rolige og harde effektive hvis vi ikke hadde trent så mye sammen.

Hadde en løs avtale om ei treningsøkt med Benedicte i dag.
Usikkerheten var at vi begge jobbet nattevakter og om vi begge var klare på formiddagen,eller det var kanskje mest min usikkerhet.

Jeg måtte uansett trene på formiddagen siden jeg hadde begrenset tidsramme og jeg vet stort sett hvordan natten blir.
Noe annet er det jo for en ambulansearbeider eller ambulansesjåfør heter det vel.
Jeg klarer fint å trene alene,men alltid hyggeligere å være 2,så jeg var rimelig fornøyd når jeg fikk melding at hun var klar.
Tviler på at jeg hadde giddi å løpt opp Heggesjøveien alene litt baktrøtt og tung i beina og B sa vel akkurat det samme så gull-verdt å ha noen å trene med.
Ble ei fin økt.


NESTE LØP JEG MED 100% SIKKERHET SKAL DELTA I ER FORNEBU-TRIPPELEN.
Men om jeg løper for meg selv for å løpe fortest mulig eller om jeg løper sammen med Benedicte for at hun skal få en god plassering er jeg litt usikker på.
Syns kanskje jeg må gi noe tilbake for at hun gidder å trene med meg til stadighet og jeg kan uansett ikke være med å kjempe om topplasseringer lenger,dessverre,men det kan Benedicte.
Vi får se hva det blir til.
Eneste jeg har lyst til i løpet av høsten er å løpe en halvmaraton så fort jeg kan og kanskje prøve å se om skogsløps-steget fremdeles er sånn noenlunde……….ellers er det ikke så nøye.
Nok om det……..


JEG HAR IHVERTFALL GJORT MIN BORGERPLIKT I DAG.
Et enkelt VALG,sier ikke hvem jeg stemte på men var for meg veldig enkelt.
Vi trenger,bilveier,olje og et samfunn i vekst også i fremtiden, samt en statsminister med rak rygg så da var valget veldig enkelt.

DA ER DET VEL SNART PÅ TIDE MED LITT SØVN.
Dagen i morra er spikret med jobb og trening.

HA EN FIN NATT OG EN FIN TORSDAG.