Dagen i dag så lang har vel vært akkurat det jeg ønsker en dag skal inneholde når man har fri fra jobb.

Først en løpetur i strålende vær ……rundt Bergsjø relativt fort i 10km(for meg i 2019) og så noe sånne spesielle greier 😉 de siste 5km med avslutning ved Brunes naturbarnehage.

Så skulle jeg skifte dekk på bilen til søstra og det gikk jo greit når jeg fikk lånt litt utstyr av Haktor 😉 Må jo hjelpe søstra,hu hjelper jo alltid meg 🙂

Etter det var jeg egentlig veldig sliten……og hadde en avtale på Gym2000 som vi utsatte et par timer…..og i mellomtiden da tok jeg meg en tur på Åmotsenteret …..alltid kjekt på Åmotsentret .

Gym 2000: egentlig på jobb,men han jeg har med klarer seg selv på selve treningen ,så da rodde jeg like så godt 15km 😉 Moro det da, selv om jeg i dag tok det veldig rolig.

Mulig jeg har en egen tiltrekning til folk som har det vanskelig,men ihvertfall kom det ei dame bort til meg et par ganger for å snakke og andre gang rant tårene,så da måtte jeg bare stoppe litt opp, gi henne en god klem og oppfordre henne til å ta kontakt senere ………folk jeg kjenner som har det vanskelig,uansett hva det er ,får bare bruke meg……..tror jeg er ganske god til å snakke,trøste og evt finne løsninger…….for de som er mottaklige for løsninger og trøst. Noen trenger bare å snakke,det trenger jo jeg innimellom også og det er jo ikke noe farlig.
Egentlig aldri farlig å vise følelser,men ikke alle er verken flinke nok til det eller mottaklige……så kanskje en fordel å «sile litt ut» hvem man henvender seg til.

Da er det bare natten igjen…….hva den nå måtte bringe .