I DAG KAN JEG IKKE KALLES VILLMANNEN ,SOM REGEL DRITER JEG I DET MESTE NÅR DET GJELDER FYSISKE UTFORDRINGER,MEN NÅ HAR JEG JO INGEN MULIGHET .

Etter et fall under en løpetur torsdag kjente jeg at noe «knakk» baki øvre del av rygg,men kjente jo ikke noe smerte der og da og fortsatte løpeturen før jeg dro rett på Zumba.
Ikke noe problem,bortsett fra at jeg kjente litt stivhet.
MEN når jeg ble kald…….fytti helvete(unnskyld uttrykket) men jeg klarte jo ikke å gjøre noen ting,bare prøve å finne en stilling på sofaen og bli der lengst mulig.

I DAG ER DET LØRDAG OG KAN IKKE KJENNE NOE FORBEDRING.
Gårsdagen bestod utelukkende av Nettflix med Raymond Reddinton og Elisabeth Keen(Blacklist) en serie som dro meg inn i handlingen etter 2minutter.
Jeg er ikke noe TV-slave eller filmentusiast men det siste året har jeg sett endel filmer i de lange nettene på jobb og de aller fleste er ei suppe av samme handling ,men Prison Breake og Blacklist er så langt i en klasse for seg selv og jeg venter bare på nye episoder av den dansk/svenske serien Broen.MEN EN TRENINGSNARKOMAN SOM MEG FÅR ABSTINENSER UANSETT HVOR MYE JEG DOPER MEG SELV MED ULIKE MEDIKAMENTER.
Så utpå kvelden måtte jeg bare ut å gjøre litt fysisk.
Alltid hatt den innstillingen at eneste som er godkjent for ikke å trene er høy feber og egen død og i 2020 hadde jeg en dag uten trening,så ………..
Trimturen ga meg ikke så mye men var ihvertfall uten å bevegde meg før jeg dro på jobb.

HVA SOM ETTERHVERT VIL SKJE I DAG ER JEG USIKKER PÅ .
Akkurat kommet hjem fra jobb KL.1330 og nå er det no opptak av langrenn fellesstart ,tøft av Bolsjunov……..utviltsomt verdens beste skiløper ,taktisk uklokt av han å gå alle 6 renna i VM blei for sliten utover VM ellers hadde han nok vinni samtlige distanserenn.Ellers får jeg se hva jeg finner på ,ikke kan jeg løpe,ikke gå på ski,sitte på spinningsykkel er kjedelig,gåturer på beina kan jeg styre meg for ……godt jeg har finni en stilling i sofaen med piller,snus og drikke i armlengdes avstand .
Men jeg regner med at det blir noe fysisk etterhvert, mulig jeg kryper til korset å setter meg på en spinningsykkel vi får se.
ZUMBA blir det garantert ikke i dag 😜

MEN TILBAKE TIL RIBBEINSBRUDD/BRIST.
Jeg har hatt ribbeinsbrist 1 gang tidligere….28år siden,men det var i frontpartiet og da var jeg på rulleskia dagen etterpå ,husker bare at jeg ikke kunne stake hardt og at det var litt vondt å puste tungt.
Dette er 100 ganger værre,kan jo ikke gjøre en dritt …………og en sjekk viste visstnok at de 4 nederste ribbeina har fått seg en smell,så……….jaja ikke så mye å gjøre med det……

SATSER PÅ AT DET VERSTE ER OVER I LØPET AV HELGEN.
Kan heldigvis dra på jobb fordi jeg har medarbeidere som tar hensyn og gjør det jeg ikke kan uten å få vondt,litt vondt er bare sunt men det går en grense .


HA EN FIN HELG UANSETT HVA DERE MÅTTE GJØRE.


HA EN FIN HELG.