Fri fra jobb …….har lett for å kjede meg når jeg ikke har noe å finne på…..kan liksom ikke trene hele tia heller….og forresten prøver jeg å trappe litt ned på den treninga og heller trene litt hardt og effektivt.
Men uansett,jeg tok turen til Strømstad,der får jeg både handlet billig og tatt meg en treningstur i relativt kjente omgivelser 🙂

fast opplegg når jeg drar alene er 1.Systembolaget 2.Trene 3.Rusle rundt og kikke 4.Nordbysenteret 😉
Alle de tingene liker jeg .

Så i dag ,etter ØL og sprit,ble det 15km løpetur rundt omkring……..litt vondt hadde jeg i kneet,men ikke værre enn at det gikk greit og har ikke merket noe etterpå 🙂
Dusj kan være et problem når man trener «på reise».
Jeg har 2-3 ganger de siste årene vært direkte frekk og spurt private om å låne dusj…….ikke vært noe problem ,men kan jeg unngå det gjør jeg jo det.
Så i dag ble det «Strømstad Bad, Spa og Trening» …..med bl.a innendørs saltvannsbasseng………så da svømte jeg like godt 1000m ……..jaja det tar nesten 30min ,kan jo bare svømme bryst …..

Ble ikke så mye rusling rundt i dag….regn og litt surt er liksom ikke noe «ruslevær»

Nordbysenteret:
Jeg syns faktisk det er kult å gå å surre rundt på sånne sentre hvis jeg er alene eller sammen med noen som ikke har dårlig tid .
Og hva kjøper man der ?? Brus,tobakk,kjøtt og ost ………pluss pluss…….klarte jo å raske med meg 4 blomster for jeg regnet med at jeg hadde en «haug» med blomsterpotter ……joda hadde visst en haug med blomster-VASER ,men potter derimot var det dårlig med ……..jaja er vel noen som trenger de blomstene.

Det var den dagen…….da gjenstår bare natten og hvem vet hva som skjer da 🙂