Jeg er bedre enn jeg var før,men når planer går i dass blir jeg frustrert,lei meg og blir rett og slett «satt litt ut».
Så jeg skal ikke påberope meg å være veldig spontan selv om jeg er 10 ganger bedre enn før da alt var nedlagt i et tidsplan «minutt for minutt»,men sånn var det å prøve å være toppidrettsutøver,da måtte man være planmessig i alt,absolutt alt man gjorde…….
Planen denne helgen var å løpe halvmaraton i Stavanger og kombinere det med å besøke ungene…….hadde bytta vakter på jobb og alt lå til rette,men så plutselig skjer det flere ting som setter en stopper for denne turen…….hater sånt,noe så jævlig……..

Så på fredag ble det da ,i steden for å jogge en tur i Stavanger og besøke kidsa…..løpetur i snøvær i Modum på 15km……..(da kunne jeg likeså godt vært på Geilo og gått på ski med Vikersund langrenn……..)

og ei god styrkeøkt på Gym2000(tok rett og slett å jobba litt) før det «faste besøket» på Åmotsenteret…….prate litt med folk og høre på historier og «røverhistorier» 😉
Etter det har jeg rett og slett kjeda meg og når naboen legger seg klokka 2000 😉 ja da får en bare sitta her alene da med you tube og ildvann da ……….


Kunne sikkert dratt andre steder,men var litt «lakalei» og gadd liksom ikke det heller……….jaja det er jo kun min egen skyld.
Vurderte faktisk Modum-stua,men stengetid klokka 2400 er jo 3timer for tidlig ……..jeg er jo ikke 80år heller da 🙂
Legger meg jo aldri før klokka 2 og hadde jeg dratt «på byen» kunne jeg fint holdt det gående til morran ….så å stenge kl.2400 ……..dem om det…..
Men poenget her…..når planer går i dass blir jeg litt satt ut asså,dog ikke sånn som for 20år siden da verden omtrent raste sammen hvis planer ikke ble utført.
Men ut over det er jeg ganske god fysisk og psykisk form 😉 selv om jeg gjerne skulle ryddet opp i noen ting,men vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem ……..vi får se i løpet av helgen……alt pleier å løse seg bare en bruker hue ,helst det øvre ……..