KAN IKKE FORTELLE OM ANDRES SYKDOMMER.
Men uansett valgte jeg å ta en covid19-test i dag fordi jeg nå kjenner flere og flere fullvaksinerte voksne og ungdommer ,samt barn som har fått påvist covid-19.Og noen av de har jeg vært nærkontakter med og man vet aldri med dråpesmitte og samtidig er det litt sannsynlig at covid-19 viruset også kan være såkalt luftbåren smitte,så det skader jo ikke å ta en test eller 2.

Ikke fordi jeg er redd for å få det selv ,mulig jeg har hatt det å for alt jeg vet,men fordi jeg skal tilbringe hele helgen på jobb.


Når jeg skriver «mulig jeg har hatt det selv………» så kan jeg ikke se bort i fra at jeg hadde det for noen uker siden når jeg følte at jeg var forkjøla ,for det var ingen vanlig forkjøelse slik jeg normalt sett har.
Ble bare tett i brystet,litt mer slapp enn vanlig og fryktelig vondt i hue samt slappheten og hodepinen/slappheten har forsåvidt vært vedvarende inntil i går og da snakker vi vel 4-5 uker.
NOK OM DET.
Jeg testa ihvertfall negativt.


ELLERS HAR DET VÆRT EN VANLIG DAG MED TRENING OG JOBB.

TRENINGA UTFØRTE JEG ALENE ,NOE JEG EGENTLIG IKKE HÅPET PÅ.
Men i dag passet det ikke for treningsvenninna og alle andre var vel stort sett på jobb(uten at jeg sjekka med absolutt alle),så da «hva pokker skulle en finne på? 🤔
Nå som jeg er litt halvskadet har jeg måtte legge vekk alle planer og ta en dag av gangen,men ønsker jo å løpe mest mulig og helst med så høy puls som mulig med minst mulig smerte for ikke å tape alt for mye form samt ikke forverre skaden.

SÅ DA BLE DET Å LØPE I MOTBAKKE DA.
Eller løpe er vel å ta hardt ,jogge er mer riktig i og med jeg bare kunne bruke høyre beinet sånn ca 70% i forhold til venstre,men det funka greit akkurat det da.
Litt smerter får man tåle for ja det var vondt hele tia ,men ikke verre enn at jeg fint klarte å jogge opp og løpe ned,dog ikke «rulle på foten»fordi jeg ikke kunne strekke ut høyre beinet,ei heller hadde jeg god bevegelse i høyre hofteledd.ETTER DEN ØKTA HAR FAKTISK SETE OG BEKKENET VÆRT ATSKILLIG MYE BEDRE ENN SIDEN I GÅR.
Så da tyder det på at behandlingene har hatt sin misjon 🙏 ikke fordi jeg IKKE trodde det.
Jeg velger jo ALLTID behandlere som jeg har en viss oversikt over på dyktighet i forhold til min kropp .
Men man vet aldri hvor fort det funker eller hvor mange behandlinger man må ha.
Sannsynligvis blir det nok en behandling til i løpet av neste uke,men sånn det ser ut nå kan jeg rekke Vintermaraton på Jessheim i midten av november,selvfølgelig med litt andre forutsetninger,men dog ……

DA GÅR JEG INN I HELGEN MED EN POSITIV INNSTILLING.
Blir så å si bare på jobb ,men rekker sikkert noen kilometer med joggesko før jobb både lørdag og søndag.


SÅ FÅR VI BARE HÅPE AT VÆRET FORBLIR SOM DET ER NÅ LEEEENGE FREMOVER 🙏
Skjønner jo at alle som driver og trener til vinteridretter helst ser at det blir kuldegrader,tele i bakken og snøfall,men sorry den tid er forbi for meg så da satser jeg på fremdeles varme dager med solstråler fra himmelen og bare shorts og t-skjorte på kroppen🌞


IKKE NOE DIRTY DANCING PÅ MEG DENNE HELGA ,MEN WHO KNOWS ,MAYBE NEXT WEEKEND 😉

HA EN FIN HELG.