HAR HATT EN BRA DAG SÅ LANGT,ENESTE SOM IKKE ER HELT SOM JEG ØNSKER ER BLODTRYKKET OG ENDEL KOMMENTARER FRA HUN I KINA.
Men ellers har det vært bedre enn forventet.
Som ofte starter dagen på jobb,som i dag,og det går sin gang og jeg kan ikke få rost mine medarbeidere nok….fantastisk trivelige personer.
Etterhvert ,etter litt mat og litt nyhetsoppdateringer tok jeg turen til Brunes og lysløypa for å trene intervall skate rulleski…..I SHORTS 2 NOVEMBER
Den økta gikk bedre enn forventet selv om jeg ble fryktelig sliten og knapt orka å gå de planlagte 5km såkalt nedgåing.


Deretter kjører jeg en syklist hjem,han var ute å trena men hadde punktert og jeg veit jo hvor kjedelig sånnt er når utstyret ikke er i orden og det blir et kav for å komme hjem.
Skulle bare mangle om jeg ikke svippa han hjem.

SÅ KOMMER DAGENS KANSKJE MEST OPPKLARENDE SAMTALE.Som vanlig har jeg daglige samtaler med Qing Zhou fra Kina,ei fantastisk hyggelig dame ,sunn og frisk,godt utdannet og alt ser jo ganske bra ut.
MEN det var de kulturforskjellene og forventningene da.
Norge er verdens beste land å bo i.Det hersker det ingen tvil om hvis man ser på totalen.
Men en kan ikke forvente å komme til Norge å få «alt i hendene» ,og der blir jeg usikker.
Følgende kommentar «Chinese women dont marry man without house and I mean house not appartement» ….ok det var en ting, og tja akkurat det kan jo fikses ,men kommentar nr.2 «I dont want to work,work is boring,I want to wacht videos,walk with my dog,make food and go shopping».
Så da svarte jeg det som sant er…….sånn er det ikke i Norge,kanskje for noen få kvinner,men nesten alle jobber og tjener penger.
Så det kan du bare glemme.

For å kunne handle,bo i et hus og gjøre det de ønsker på fritiden,må man jobbe uansett om man er mann eller kvinne.
Norge er verdens beste land å bo i,men man må faktisk gjøre noe for å få alle de godene vi tross alt har. Og du som har god utdannelse vil ikke ha noe problem med å få jobb i Norge etter at du har lært deg å snakke ok Norsk.
Hvorfor all utdannelse hvis du ikke vil jobbe?
Da ble hun plutselig veldig trøtt og måtte sove gitt 🙂 så får vi se i morra hva hu sier da .
SÅ DET VAR EN GANSKE OPPKLARENDE SAMTALE ,DET ER GODT JEG ER FLINK TIL Å «FISKE».
Om dette handler om kulturforskjeller vet jeg ærlig talt ikke,for jeg har lest mye om Kina og sett flere dokumentarer i det siste og tja det er mange både menn og kvinner som jobber «ræva av seg» for å få endene til å møtes,men Kina er et enormt stort land og mulig det er kulturforskjeller innad i landet. Hva vet jeg ? Og siden Qing kommer fra den økonomisk beste delen av Kina,mulig der er sånn der……men uansett i Norge er det ikke sånn for folk flest.

UANSETT MÅ DEN DAMA SOM KOMMER INN I MITT LIV VÆRE LITT SPORTY,GJERNE LIKE Å TRENE OG HUN MÅ BIDRA ØKONOMISK.
Så mulig jeg har vært litt kjapp i vendingene,men det er jo meg i et nøtteskall 😉 ihvertfall når det gjelder damer 🙂
Var som søstra mi sa «det er lov å bruke det øverste hue» …..jaja men ærru kåt så erru kåt og ei vakker dame sier man jo ikke nei til 😉 eller ????DAGENS ANDRE TRENINGSØKT GYM2000.
Ikke så mye å si om det….litt mye folk…..,jeg har hele tiden covid19 i bakhode i og med jeg jobber innen helse og er svært forsiktig og ikke minst nøye med håndvask og spriting,
Men ei grei økt på ca 1t25min .NÅR DET GJELDER BLODTRYKKET ER JEG IKKE HELT FORNØYD.
Siden jeg har tilgang til blodtrykksmåler er det jo greit å følge litt med,men 150/93 er ikke bra i det hele tatt,skjønner ikke helt det for etter at jeg begynte på medisiner har jeg liggi på 120/70 inntil nå???

Men men sånn er det,vi får bare se hva legen kommer frem til etterhvert.

I kveld og i natt har jeg fri fra jobb så da blir det det vanlige 😉
Elsker you tube …….

HAVE A GOOD NIGHT .