FOTOGRAF BENEDICTE SOLVIN

DE TO SISTE DAGENE HAR VÆRT AKKURAT SOM DE FOREGÅENDE 356 DAGENE,TRENING,JOBB,MESSENGER,YOU TUBE OG SOSIALE MEDIER.
Sånn er livet til en singel treningsnarkoman i 2021 hvor covid-19 viruset legger store begrensinger for sammenkomster og fysisk nærhet med «alle og enhver».

EGENTLIG IKKE SÅ MYE Å FORTELLE.
Hyggelige samtaler med en slektning fra Geithus bosatt i Tønsbergtraktene og hyggelige samtaler med et par andre kvinnelige bekjentskaper.
Mannfolk gidder jeg ikke å chatte med 😂
Ellers utover jobb blir det trening og fysisk aktivitet som det har vært i snart 55år,ikke jobb i 55år da,men fysisk aktivitet.

FOR DE INTRESSERTE HAR DE TO SISTE DAGENE BESTÅTT AV 3 KORTE TRENINGSØKTER.
Har liksom en plan om å trene flere kortere økter og droppe manga ev de lange som jeg bare blir dauv og daff av,men noen kommer jeg selvfølgelig til å ha for jeg syns jo det er kjekt å bevege meg enten på ski,rulleski ,løping eller sykkel i 3-4-5-6 timer,men ser vel egentlig ikke helt vitsen med så mange av de øktene lenger.
Kondisjonen har jeg, er farta og intensiteten jeg mangler pr.d.d. hvis jeg skulle finne ut at jeg skulle delta i noen konkurranser.

Nok om det.

TRENINGEN I GÅR,ENKELT OG GREIT 20-TURORIENTERINGSPOSTER.
Dette har jeg vel gjort siden Modum o-lag begynte med dette.
Når det var husker jeg ikke,men muligens på slutten av 70-tallet?
Er en fin form for aktivitet som passer alle som kan bevege seg i ulendt terreng og for meg er det en avveksling fra den vanlige løpingen.
Gårsdagens utfordring ble ikke å finne postene,det gikk greit,men mobilen gikk tom for strøm så jeg prøvde da å huske kodene i hue på de 5 siste postene…….hjernetrim 😉 og ganske bra å huske 4 av 5 når alle har en kode bestående av vilkårlige bokstaver.

Ellers var målet å ta alle postene i løpet av 2 timer og det gikk helt greit,var vel ute i 1t50min.
Ser det står 1t30min på strava ,men det er jo minus den tiden jeg stod stille og eller stoppet for å finne ut hvor jeg var og for å ta bilder av postene.TO TRENINGSØKTER I DAG.
Hovedtreningen var intervall i kveld,men pga en skade i leggen (selvforskyldt) i går kveld ,var jeg usikker hva jeg skulle gjøre.
Bli med Modum FIK på flat intervall eller løpe bakkedrag med en annen gjeng.
Valgte alternativ 2.

FØRSTE ØKT PÅ RULLESKI.
Inspirert av økta med Losoa og Aaby på tirsdag ,dro jeg til med en halvhard klassisk økt hvor jeg gikk fort siste 30min.
Artig det,men er ikke 25år lenger og litt dustete i forhold til intervalløkta i kveld,men men økta var morsom den.


DAGENS ANDRE ØKT ,BAKKEINTERVALL MED 8 ANDRE.
Benedicte Solvin,Mariell Birkeland,Hans Egil Drolsum,Gunnar Eidal,Sander Pedersen,Kristen og Kristoffer Aaby og Magnus Jonassen.


.
Det ble dessverre en grusom opplevelse,joda jeg løp fra de aller fleste men måtte se langt etter Kristen og Kristoffer ,men nå skal det jo sies at Kristen løper fra meg uansett så det er jo greit nok,men hadde regne med å holde følge i dag for han skulle løpe med Kristoffer,men beina var rett og slett helt håpløse.

Normalt sett når beina funker ,pleier jeg å åpne fort første 15-20 sek og så finne en flyt som jeg vet jeg evt kan oppjustere hvis noen prøver seg og bakkedrag har funka bra i det siste ,men i dag fant jeg aldri den flyten og ble bare mer og mer stiv på hvert eneste drag ………men men sånn var det i dag.
Hjerte og lungemessig er det jo kvalitetsøkt de lux uansett for jeg gir jo aldri opp selv om det går litt tungt,det ligger jo i min mentalitet.

Benedicte mangler fordi hun er fotograf.
Benedicte og Gunnar i fint driv. Fotograf Mariell antar jeg 😉DA ER NESTE OPPGAVE JOBB.

HA EN FIN KVELD OG SOM FREDDIE MERKURY SYNGER,DET ER BRA MED GODE VENNER.

HA EN FIN KVELD.