ALTSÅ EN HELT GREI DAG FOR EN SOM MEG.
Noen ganger etter jobb når jeg har hatt nattevakt fra 2300 til 11/12 slokner jeg på sofaen som i dag og når man da våkner føler man seg «helt ødelagt» ,men etter noen timer fikk jeg roa meg ut på den planlagte skituren.

Staking 3x inn til Abelonene stod på planen,eller det står jo ingen steder i 2021,men fant ut at det hadde jeg lyst til i dag ,og da blir det som regel sånn.
Skal ikke klage på været men 17 minus er kaldt,men men hadde vel gjort det samme om det hadde vært 27 ,og med månelys siste turen inn/ut til Abelonene var det jo alt i alt ganske så fint.

ETTER LITT TRØBBEL MED Å FÅ LÅST OPP BILEN DRO JEG SÅ RETT TIL CALMA FITNESS.
Trøbbel med å få låst opp bilen ja……..når man bare har sånn elsktrisk lås skaper det noen ganger trøbbel i kulda ,men etter å ha hatt bilnøkkelen i munn i 5min funka batteriene ,heldigvis.
Men neste gang låser jeg ikke bilen for å stå i 17minus og ikke vite om man får låst opp eller ikke,gidder jeg ikke mer .

CALMA FITNESS.
For meg i en alder av 54 som vel ikke har drevet veldig mye allsidig trening de 35siste åra ser jeg på den treningen som viktig for å beholde knær,hofter o.a ledd lengst mulig.
Og det er jo litt morsomt også da og utfordre seg selv i ukjent terreng og jeg driter jo i hvem jeg trener sammen med…..alder , kjønn og nivå har ingen ting å si.
(jaja kvinner mellom 20 og 55 er jo å foretrekke da 😜)

Blei ei fin økt ca 50minutter først med såkalt TABATA,et annet ord for sirkeltrening 😉 og så litt for setemuskulaturen etterpå (fint med stramme rumper da 😜)

FRI FRA JOBB I NATT ,SÅ DA ………..

HA EN FIN ONSDAGSKVELD.