JEG JUGER IKKE HVIS JEG SIER AT JEG HAR TRENT GODT OVER 37000 TIMER DE SISTE 35ÅRA.DET ER MYE.

FOR Å BEGYNNE MED DET SISTE FØRST.
Når man har holdt på som jeg har gjort med antall treningstimer pr uke i 35år er det litt slitsomt reint psykisk å gå til det skrittet å kutte MYE ned på mengden SELV OM JEG HAR SETT DET de siste årene at når jeg ikke har tid til å trene så mye blir formen fort bedre.
Så nå som jeg har ferie og ingen unger å ta meg av er det litt utfordrende faktisk,men jeg har funnet ut at jeg har mer lyst til å bli i bedre form til å løpe på beina ,delta i noen konkurranser og kanskje hjelpe andre til å sette nye perser,så da har det kun blitt 1t49min trening fordelt på 2 økter i dag.
Og de 2-3 siste ukene har jeg liggi på rundt 15-16t pr uke og det er veldig lite til meg å være……..

HYGGELIG FORMIDDAGSØKT.
Jeg er heldig som har folk som jeg kan trene med hver dag hvis jeg vil og ofte er jeg å se sammen med ei dame og det er av den enkle grunn at vi passer veldig godt sammen treningsmessig i det daglige,både på rolige og harde økter, selv om jeg noen ganger må ha litt mer matching på enkelte hardøkter noe jeg får hvis jeg vil, eller ta meg en tur for meg selv,men det siste er veldig sjeldent med joggesko for tiden og sånn håper jeg det fortsetter.

Dagens første økt var kun en rolig restitusjonsøkt på Furumoane.


DAGENS ANDRE ØKT STAKING RULLESKI.
Nytt for året….korte effektive økter.
Har ikke noe behov for de trege 3-timersturene ,det gir meg ingen ting lenger,men det er artig å dra noen halvharde en sjelden gang og ikke minst de ekstremt lange.
De ekstremt lange er bare kult ,men spørs nå når sommeren er over om jeg gidder å dra 8-10 timer ……sånt er best i 25-30 plussgrader 😉 men vi får nå se……….plutselig

MEN UANSETT,dagens økt nr.2 ca 17km pigging.
Ser jo at det gikk forholdvis fort ,til meg å være,men følelsen var en helt annen…….kanskje var det pga at jeg var litt trøtt etter ei hard natt??????
Eller kanskje var det musikken på øret som ikke fenga så mye ?????
Vet ikke om «hummer og horer på Hankø» er rette treningsmusikken 😂

APROPOS EI HARD NATT.
Satt jo først oppe for å se brødrene Ingebriksen ,sov i 2t ,stod opp å så kanskje det største idrettsøyeblikket jeg har vært vitne til av en Nordmann.

Karsten Warholm 45.94sek på 400m hekk,det var helt rått.

Jeg vokste opp med Andre Phillips(50.44sek) ,Aleksandr Karlov(50.12sek) og ikke minst Edwin Moses som var «uslåelig» i min ungdom og ingen trodde noen gang at tidene hans(verdensrekord 47.45sek) noen gang skulle bli slått.

Så kom plutselig en Amerikaner med navn Kevin Young og «kunste» verdensrekorden og løp på 46.78sek i 1992 9 år etter at Moses satt sin første av i alt 4 verdensrekorder(siste i 1987)

Så kommer altså en jordnær kar fra Ulsteinvik i Møre og Romsdal og sletter først verdensrekorden på Bislett med tiden 46.70sek før han i natt (Norsk tid) løper inn til 45.94 sek altså 76 hundredeler bedre enn på Bislett og 84hundredeler bedre enn Kevin Young.DET ER VANVITTIG MYE PÅ DET NIVÅET SELV OM SKO HAR BLITT NOE FORBEDRET PÅ 30ÅR
Da fikk ikke jeg sove mer i natt.

IKKE OFTE JEG SER IDRETT PÅ TV LENGER.
Sannsynligvis fordi jeg er mettet av all informasjon hele tiden.

Var noe annet før når det eneste man fikk se var mesterskap,tippekampen og sportsrevyen på søndager kl.1930.
Da ble OL iaktatt med stor iver og ikke bare friidrett men alle idretter.
Nå velger jeg bare ut noen få konkurranser i OL og hadde flaks med den i natt.

Så satser jeg på at jeg har like flaks med den neste utvalgte ,finalen på 1500m for menn.

HA EN FIN KVELD OG EN GOD NATT MED ELLER UTEN OL.

OG ER DET NOEN SOM OPPLEVDE «ONE MOMENT IN TIME» I NATT SÅ VAR DET IHVERTFALL WARHOLM