USIKKER PÅ HVILKET NUMMER I REKKEN DETTA ER

Bildet over illustrerer kanskje hele meninga med livet…..reproduksjon.
Jeg kan dessverre ikke finne noen annen forklaring ,at meninga med livet er REPRODUKJON.

Okey…..vi blir født og så dør vi til slutt…….det er realiteten,for selv om jeg skulle ønske jeg hadde evig liv kommer nok dessverre ikke det til å skje…….statistikken sier ihvertfall at jeg har dårlige odds.
I mellomtiden fra fødsel til død ,hva da???? Hva er poenget,for det må jo alltid være et poeng,eller???
For meg handler livet om å leve mest mulig i nuet men allikevel ha planer og drømmer.
Men i det store bildet handler livet kun om en ting,nemlig reproduksjon som hos alle levende vesener.
Skal ikke gå veldig psykologisk til verks her,det hadde blitt en lang kjedelig tekst som ingen hadde giddi å lest 😉
Men akkurat nå er alle mennesker på ulike steder i livet………vi står ulikt ,og så er spørsmålet……hvor velger vi å gå.Jeg lever i nuet,har drømmer og planer,hater rutiner men elsker timeplaner.
Står disse tingene i konflikt med hverandre??? Ikke nødvendigvis.

Fordi mine timeplaner er ulike for hver dag,blir det ikke en rutine og selv om jeg lever mest mulig i nuet vil ei heller ikke dette komme i konflikt med mine drømmer og planer fordi drømmer og planer er basert på det mennesket jeg er.
Så komplisert men også så enkelt.Hvis jeg skulle dratt på jobb kl.7 hver dag,trent fra 17 til 19-20……spist kveldsmat og gått og langt meg bare for å gjøre akkurat det samme neste dag……da hadde jeg vært langtidssykemeld for lengst……..kan ikke tenke meg noe mer kjedelig liv enn nettopp sånne rutiner.

Derfor er jeg glad for at jeg har en jobb som byr på ulike arbeidstider,driver en idrett som byr på ulike aktiviteter og ikke minst har 4 barn som byr på ulike utfordringer selv om de ikke bor sammen med meg til daglig.
Og treffer folk som er forskjellige……..


EN FIN HELG MED MYE JOBBING.
Den siste helgen fra fredag til og med søndag har jeg vel vært på jobb ca 34-35 timer…….helt greit ,fordi jeg vet at selv om jeg også neste helg skal være mye på jobb skal jeg være der på andre tider av døgnet og uken deretter skal jobbe helt annerledes……….er det ikke deilig med variasjon? I love it 🙂OPPTATT MEG DEN SISTE UKEN.
I den situasjonen vil lever i i dag i Norge og det meste av verden kommer man ikke unna corona-viruset.
Det er viktig for meg personlig å holde meg frisk,jeg er dårlig på å takle egen og også andres sykdom,spesielt når det handler om åndedrettet,så det å holde seg frisk og ikke smitte andre har vært førsteprioritet.
Ellers er jo trening for meg viktig…..det vet jo alle.
Og så er jeg litt sånn at jeg ønsker å hjelpe til med det jeg kan om psykiske lidelser for folk og de som sliter med mange tanker oppi huet som de ikke klarer å sortere ………


Alt i alt har jeg nok engang hatt ei bra uke,mange skiturer,noen løpeturer,nye bekjentskaper og ikke minst vite at mine barn har det bra og ikke har blitt rammet av corona-viruset.Da satser jeg på at neste uke blir like bra……jeg har noen planer og så får jeg bare se hvordan dagene etter at «timelisten» min er utført ender ……det er aldri gått å vite ,men det er for meg det som kalles Å LEVE.

Ha en fin påske.

Vask hender og følg helse-Norge sine råd…….ikke bli for ivrig selv om vi nå har hatt dette viruset i noen uke…….toppen er garantert ikke nådd,men jeg er sikker på at vi i Norge har vært smarte ……..mye smartere enn vårt naboland Sverige……