DAGEN I DAG HÅPER JEG AT DET BLIR LENGE TIL JEG OPPLEVER IGJEN.
Det har rett og slett vært en møkkadag……verken mer eller mindre.

Siden jeg kom hjem fra Stavanger har jeg sliti med vondt i magen,frysninger,følelse av tomhet og tiltaktslyst og i natt ekskalerte det i form av null søvn.

Det fysiske formen når jeg trener har vært glimrende og sånn sett burde jeg også ellers vært kjempehappy og bare gå rundt og smile,men sorry sånn har det absolutt ikke vært.
Jeg er rett og slett nedstemt og i dårlig humør.
Nå hjalp det heller ingen ting at jeg spiste noe jeg ikke tåler i går kveld og ikke fikk sove før klokka 7…….sov i 1t.
Men ei natt uten søvn har jeg fiksa mange ganger så jeg heller mot den konklusjonen at stoffskiftet fucker det hele litt opp.
Nå skal jeg til legen igjen på mandag og ta en ny stoffskifteprøve,men HVORFOR????? 3 prøver har vist at stoffskifte er lavt så kan de ikke bare gi meg tabletter???????
Joda jeg veit at det skal gå så så lang tid fra første til siste prøve før det går i gang med medisinering,men for meg virker det totalt meningsløst.
De 5 siste dagene har jeg hatt alle indikasjoner på lavt stoffskifte…….treg i magen,fryser lett,nedstemthet mm …….blir litt oppgitt jeg 😉

DAGENS TRENING.
Heldigvis er jeg treningsnarkoman og uansett fysisk eller psykisk form kommer jeg meg ut….og tja den fysiske formen var det heller ingen ting i veien med i dag …..selv om hode var litt «ute å kjøre».Men jeg skjerper meg jo når jeg er sammen med folk…….flink til å «late som»…….
Nedenfor er dagens fysiske aktivitet……..


MÅ PRØVE Å FÅ OPP STEMNINGEN.
Siden forskerne sier at en er den beste utgaven av seg selv med en hvis mengde med dopamin pluss ca 1% promille(GABA, dempende stoff i sentralnervesystemet) …….er det jo bare å sette flaska til munnen og drikke 😉
Men den dopaminen er jeg litt usikker på………man får som regel dopamin ved noe man elsker å gjøre og trening og sex er visstnok de beste midlene…….
Trena har jeg gjort………….døra står oppe for å si den sånn ;-)….hele natta …..