STARTA DAGEN I DAG ETTER JOBB MED EN LØPETUR PÅ CA 12KM MED MANGE HØYDEMETER.
Hadde 2 alternativer i dag når det gjaldt trening på formiddagen.
Hadde vel kanskje håpet på plan B ,men regnet det egentlig som uaktuelt i og med hun jeg kontaktet har et travlere liv enn meg og ihvertfall i dag,så etter noen tekstmeldinger ble det plan A.
Man det skader aldri å spørre ,eneste svarene man får er enten ja eller nei og det er jo ikke noe farlig.
Og det gleder å være litt på tilbudssiden noen ganger.
Men uansett i dag ble det plan A.JOGGA EN TUR PÅ 12 KM MED MANGE HØYDEMETER RETT ETTER JOBB.
Jeg merket allerede etter 100m at kroppen var sliten,men det er jo sånn med meg»det jeg setter meg som mål oppi hue,det gjennomfører jeg»
Ikke så mye mer å si om det annet enn at jeg tok det veldig rolig.
Positive var at det var fantastisk flott vær.

SÅ PÅ ANTALL DAGER JEG HADDE JOBBET I STREKK OG FANT UT AT DET PR I DAG VAR 14,SÅ SKJØNTE JO HVORFOR JEG VAR LITT SLITEN.
Men ække no problem det,for til helgen har jeg fri og en mann i god form og i sin «beste alder» kommer seg fort 😉

TOK EN TUR PÅ GYM2000 FOR Å GÅ PÅ ELIPSE ETTER 2 TIMERS SØVN.
Og det ble jo som jeg regnet med,brukte noen minutter lengre tid på 15km enn normalt fordi kroppen ikke orka,men men fikk ihvertfall gjort det jeg hadde på planen i dag ,så da skal en vel være fornøyd 😉ELLERS………
Leste VG i dag og fikk bekreftet det jeg har sagt i minst 2år «Norges skiforbund er elendige på åpenhet rundt spiseforstyrrelser»

Hva jeg sier er det kanskje ikke så mange som bryr seg om,selv om jeg har hatt dette problemet selv ,men når det kommer fra en tidligere eliteutøver og når man ser de svarene hun fikk fra NSF,da er det på tide å sette store spørsmålstegn hva NSF vil oppnå med å være så til de grader lukket i forhold til et stort problem innen idretten og generelt i samfunnet for øvrig.
Alle som er opptatt av dette spørsmålet bør ,eller MÅ lese innlegget på VG i dag .Et intervju med Liv Miriam Nordtømme .
Nå får Bjervik og resten av gjengen i NSF et stort forklaringsproblem.ETTER TRENINGA I KVELD HAR DET VEL STORT SETT GÅTT I MENNESNGER MED ARBEIDSKOLLEGER OG NOEN ANDRE.
Kjempehyggelig ,litt morsomt,litt på kanten og litt seriøst.

NÅ ER DET SNART KVELDEN OG MØRKT HER.
Eller???
Vi får nå se 😉 jobber med saken 🙈 skal tross alt ikke på jobb før klokka 1545 i morra 😉


HA EN FIN NATT.