Norge er på verdenstoppen når det gjelder selvmord og mens det i de andre Nordiske landene har vært jevn nedgang i antall selvmord de siste 30årene,har det i Norge økt jevnt og trutt.

Norge er et lukket land hvor det å være litt annerledes ,stikke seg litt frem og ikke minst snakke om følelser og hvordan man har det ,absolutt ikke er akseptert.
Joda en får gjerne mange «likes» på facebook og smilefjes når man snakker om følelser og hvordan man har det…..MEN prøver man å prate om det skal en ha flaks hvis noen lytter og ikke minst svarer.

«TRIST SOM FAEN» slo godt an på boksalget ,men i virkeligheten er det så å si ingen som snakker om det å ha det «trist som faen» og hvorfor det???? Jo,fordi ingen gidder å lytte og evt være til hjelp.
Joda,noen er selvfølgelig både lyttende og til hjelp,men majoriteten av befolkningen er ikke på det nivået.

Som en venn av meg skrev «De beste er ofte det følelsesmessig de svakeste».

Det som jeg blir litt irritert på er når folk sier «han/hun har prøvd å ta livet sitt,men det er sikkert bare et rop om hjelp»
Joda det er sikkert et rop om hjelp………men hva gjør man når man kjenner noen som har prøvd dette……..ingen verdens ting ,det er jo der hele problemet i Norge ligger.
Og en annet ting mange sier «egoistisk å ta sitt eget liv,tenk på de etterlatte» Men faen heller…..tenk på den om faktisk tok sitt eget liv,hvor jævlig har ikke den personen hatt det? Det blir det «aldri » snakket om.

Selvmord er et stort problem i Norge i dag og mange blir ikke registrert som selvmord da veldig mange velger å gjøre det med en overdose av ulike preparater,da blir det ofte registrert som uhell .
Og narkomane som sliter velger kanskje å ta en overdose,men de er jo «bare» narkomane.
Nei Norge og den Norske befolkning har en lang vei å gå når det gjelder å «se hver enkelt individ»

Og jeg må få lov til ennå engang å tilkjenne NAV mange selvmord i Norge,en institusjon som skal være til hjelp for de som sliter økonomisk,men som faktisk er det motsatte og vi veit så veldig godt at mange tar sitt eget liv pga økonomi bl.a…..

Fuck Norge når det gjeder åpenhet og fuck NAV.

Janteloven lever sitt beste velgående.