SELV OM INGEN DAGER ER LIKE ER INNHOLDET STORT SETT DET SAMME OG DET ER JO GREIT NOK.
I dag tok jeg et valg hvor jeg hørte på fornuften fremfor hjerte og det er jo «kryss i taket» når det gjelder meg.
Valgte faktisk å IKKE trene før jeg skulle på jobb klokka 9,nesten et lite under,men hadde behov for den ekstra timen med søvn etter en slitsom dag i går.

ELLERS GÅR DET JO I JOBB,TRENING,PRØVE Å VÆRE SOSIAL OG HA KONTAKT MED UNGENE.
Etter jobb i dag var planen «ukas lengste skitur» .
Blir sikkert ski i morra også men sannsynligvis en kort tur selv om man aldri skal være for sikker på hva jeg pluteslig finner på 😉 ,men helgen blir benyttet med joggesko på beina,det er helt sikkert.
Så da satset jeg på 3t etter jobb i dag,og ja det ble selvfølgelig 3t ……men gud å jeg angra på at jeg ikke heller dro i Finnemarka enn å surre rundt i ei lysløype,men var usikker på kulda utover kvelden,derfor ble det lysløype.

Hver gang jeg går på ski angrer jeg på at jeg ikke har oppgradert skistallen,for sannheten er at selv om jeg har 6 par ski er alle å betrakte som «grusski»,men men som jeg sa i går har jeg prioritert annerledes i dette covid-19 året og bruker heller penger på andre ting.

Jobber en i helsevesenet og er alene er det jo ikke sånn at man kan kjøpe hva men vil hele tia,så av treningsutstyr blir joggesko prioritert og forresten er ski såpass dyrt ,vanvittig dyrt spør du meg at det prioriterer jeg absolutt ikke når det ikke blir noen turrenn.

DAGENS ØKT I 14-18 GRADER.
Jeg sier 14 til 18 grader fordi jeg er oppvokst på Brunes og selv om gradestokken ved skihytta viste 14 vet jeg at nedi bunn er det alltid mye kaldere.
Blei en helt grei tur.

LITT BEKYMRET FOR COVID-19 SITUASJONEN I STAVANGER.
Så jeg er opptatt av å høre hvordan det står til med ungene ,og heldigvis står det bra til selv om noen har blitt testa pga vanlige vintersykdommer som feber ,hoste og sånne vanlige ting
Men heldigvis ingen positive covid-19 prøver.
Men er jo selvfølgelig interessert i å høre hvordan det står til uavhengig av covid-19 da,for all del,men i disse tider er jo dette viruset det man tenker mest på.

DA ER DET KVELDEN HER,ALLE GJØREMÅL ER UTFØRT.
Sikkert mye jeg burde gjort ,men det får jeg ta en annen dag
Nå er det bare å lene seg tilbake i sofaen ,sette på you tube på TVn og høre på musikk.

Ja jeg vet det er håndball VM,et VM som aldri burde blitt arrangert etter mitt syn ……..når 2 nasjoner må trekke seg pga av «hele» stallen er smitta ,da er det tullete å arrangere et VM.

Syns forresten det er tullete og dobbelmoralistisk at det til helgen blir arrangert NM på ski,men men jeg gidder ikke å si så mye om det,men folk med normalt omløp oppi hue skjønner jo at dette er på kanten av hva man kan kalle «innafor» når man ser på alle andre restriksjoner vi har i Norge i dag.

HA EN FIN KVELD ,MED ELLER UTEN HÅNDBALL VM ELLER YOU TUBE 😉