BJØRNDALSKOLLEN ÅMOT

Jeg elsker varme sommerdager ,jo varmere jo bedre ….helst over 30,men 25 som i dag går greit det også 😉
Hvorfor jeg elsker det? Jo, å kjenne svetten hagler og pulsen slår ,bli litt surrete i hue pga mangel på væske på treningsturer for så å legge seg ned på ei badestrand …..I LOVE IT.
Og så er det jo også en realitet at kroppen min funker veldig bra under sterk varme …..derfor gjør jeg ofte som i dag…..venter med å trene(så sant jeg har mulighet) til varmen har satt seg.
Aldri skjønt meg på folk som enten trener grytidlig om morran eller seint på kvelden når det midt på dagen er 25-35 varmegrader.2 TRENINGSØKTER I DAG.
Første økt ….rulleski intervall på Brunes i 22-25 grader,bar overkropp og høy puls.
Kan man ha det bedre ? Ikke jeg……..må isåfall være harde løpeturer ,det er hakket bedre 😉


NÅ BLE DET IKKE BADESTRAND I DAG….ALTFOR KALDT VANN.
Så jeg nøyde meg med litt restitusjons-vassing i dele mellom Tyrifjorden og Bergsjø.

BJØRNDALSKOLLEN 428 m.o.h I ÅMOT.
Dagens andre treningsøkt var å gå skigang og jogge rolig t/r Bjørndalskollen som er et yndet turmål i Åmot.
Jeg har faktisk bare vært der 1 gang tidligere ,men til mitt forsvar har jeg mange turer til Snaukollen,661 m.o.h(Åmot/Skotselv) oppigjennom åra 😉


ELLERS VAR DET MORO Å SE IDRETT PÅ TV IGJEN.
Jeg har de siste åra vært drittlei det meste av idrett på TV rett og slett fordi man har blitt matet «døgnet rundt» med ulike idrettsprogram,men i dag var det moro å følge sendingen fra Bislett.
Det ble satt mange rekorder og brødrene Ingebriksen og Warholm er gull verdt for Norge og Norsk idrett men det er også den kvinnen som ut i fra mitt synspunkt gjorde det største bragden i dag.
Therese Johaug,langrennsløper med «dårlig» løpsteknikk men en vanvittig motor Norge og nesten ikke verden har sett maken til på kvinnesiden(de fleste andre som vi har latt oss imponere over har nesten uten unntak blitt tatt for bloddoping eller bruk av EPO) ,som stiller opp løper 25 runder mutters alene og kommer i mål på 31,40min ……den fjerde beste tiden i Norge gjennom alle tider og hun knuser jo utøvere som har vært med på mesterskap i friidrett og det så å si uten spesialtrening……det er imponerende og nesten på linje med den vanvittige avslutningen Jacob leverte på dagens 2000 tett fulgt av en eldre bror med mye skadeproblematikk de siste årene.
Filip gjør vel bare jobben i dag,men allikevel leverer han et løp i toppklasse.
Joda det går ann å bli god i friidrett i Norge også selv om vi har vinter 5-6mnd av året…..det er bare å trene 😉
ARTIG Å SE PÅ.MEN IKKE SEND FOR MYE ….DA BLIR JEG LEI 😉

DA SATSER VI PÅ EN NY SOL-DAG I MORRA MED HØYE TEPERATURER 😉