DET SISTE ER EGENTLIG IKKE SÅ FARLIG FOR JEG KAN FORSIKRE FOLKET OM AT JEG ER GANSKE JORDNÆR,OPPEGÅENDE OG FORNUFTIG SÅ HVA FOLK TROR OG MENER DRITER JEG EN LANG MARSJ I.

DAGEN BEGYNTE IHVERTFALL KLOKKA 11.
Eller egentlig begynte den klokka 5 når jeg våkna og lå å tenkte 1 eller 2t på ei kul dame ,så sier vi ikke mer om det …..det er veldig komplisert 🙈 typisk meg.
Men sovna igjen og stod opp klokka 11 ,klar for en ny dag med mange ting som skulle gjennomføres og ordnes.

HVA GJØR MAN NÅR MAN STÅR OPP?
Setter på kaffe,fikser frokost ,skrur på nyhetskanalen og planlegger «hva skal jeg trene og gjøre i dag?».
Planene var egentlig lagt på forhånd ,men ting kan jo oppstå,men ikke i dag……….

HADDE KOMMET LITT SNØ SÅ VAR LITT USIKKER HVOR OG HVOR LANGT JEG SKULLE LØPE.
Men siden jeg regnet med at det var glatt ute tenkte jeg «får løpe en såkalt langtur da siden farta umulig kan bli veldig høy» rundt 20km.
Som tenkt så gjort og ruta i dag ble faktisk planlagt før start og hadde håpet å treffe hu derre dama sånn halvveis på ruta men var ikke avtalt noe så det skulle i såfall bare være flaks noe det ikke ble
.
Men okey,jeg løp en runde på 20km i de skoa som var best for den ene hælen min ,men absolutt ikke best for dagens underlag.
Det man på langrennsspråket hadde kalt smurningsbom,men det var ikke så farlig ……skulle bare ut en lengre tur jeg og om snittfarta var 5 eller 6 min/km hadde null betydning.

BILDENE MAN SER HER ER BL.A VESTRE SPONE KAPELL HVOR JEG ER DØPT OG HVOR BESTEFORELDRENE MINE PÅ FARSIDEN LIGGER GRAVLAGT.
Ellers er det gule huset i bilde nr.10 en gammel skole hvor fattern gikk ,ellers ser man bl.a Gravfoss kraftstasjon og den nye brua i Geithus .


ETTER LØPETUREN BAR DET NED TIL KLINIKK FOR ALLE I MJØNDALEN OG TRYKKBØLGEBEHANDLING HOS HELGE SYVERTSEN
.
Vi prater om alt,absolutt alt,og det forblir mellom oss 😂 men damer er jo ofte et tema 😉 vi er jo like gamle og like single så et normalt tema sånn sett.SIDEN JEG VAR I OMRÅDET KUNNE JEG JO STIKKE INNOM «SPARELAND» ELLER BUSKERUD STORSENTER SOM DET HETER I DAG.
Og der opplevde jeg vel dagen beste kommentar .

Var en som pga noe skulle ha fødselsnummeret mitt ,og ja 070766 sa jeg og han sa «KØDDER DU ?? ER DU 55ÅR?? ,måtte jo erkjenne det hvorpå han sier «HERREGUD MANN DU SER JO UT SOM DU IKKE ER MER ENN 40»
Så han fikk en stjerne 😉 sånt liker jeg ,skal ærlig innrømme det.

Derfor er jeg også opptatt av å holde bra form og ikke forfalle verken formmessig eller kroppslig.
Alderen får jeg ikke gjort noe med.(dessverre)

september 2021DERETTER DRO JEG PÅ GYM2000 FOR Å GÅ PÅ ELIPSE.
Anbefaling etter trykkbølge er å bevege seg i moderat tempo ,så da ble det 15km elipse i moderat tempo akkurat som sist.


NÅ LIGGER JEG DA PÅ SOFAEN ,SKRIVER BLOGG MENS YOU TUB DUNDRER I BAKGRUNNEN OG JEG SYNS SANGEN TIL NORTHUG VAR KUL JEG OG HAN ÆKKE SÅ VERST TIL Å SYNGE HELLER.
Og jeg kan vel kjenne meg litt igjen i mye ,uten at jeg har vært «kongen som hentet all gull hjem»DA STÅR JOBB PÅ PROGRAMMET OM CA 1T .
Og siden jeg er litt «der» akkurat nå ,passer denne sangen godt ,så får det ikke hjelpe om noen blir litt varme rundt hjerte og noen lurer veldig og noen vet men kan ikke si……….
Sånn er det inntil videre,så få vi bare se 😉

HA EN FIN KVELD.