Det har vært dagen i korte trekk.

Ferdig på jobb sånn litt før 12 og hadde bestemt meg for å kun trene 1 gang i dag.
Hva faen skal en gjøre da liksom …….joda dra til Åmot og surre litt på Åmotsenteret som de andre ungdommene 😉 er jo kjekt.
Der treffer jeg ihvertfall folk som jeg kan prate litt med ,i steden for å sitte hjemme og egentlig ikke ha noe å finne på.
Egentlig skulle jeg levert ei prøve hos legen i dag….såkalt avføringsprøve for å se om det var noe mikroskopisk blod i avføringen som dermed var en medvirkende årsak til litt for lite røde blodlegemer i blodet.
Men det er jo ikke alltid en får driti som en tenker…så det får vente til i morra 😉
Jaja folk får bare reagere på hva jeg skriver,men det er jo fakta hverken mer eller mindre 😉


Så dro jeg hjem etterhvert og sovna som en stein på sofaen…..hmmmmm litt rart men men var sikkert trøtt da,eller er det lavt stoffskifte som gjør sitt inntog??? fryser gjør jeg jo hele tia ………..og matlyst har jeg aldri…….men feit blir jeg heldigvis ikke ……..men man blir jo sjelden feit av å ikke spise da …..ikke bra dette men håper alt ordner seg med stoffskiftet og alt det andre…..og ja jeg er svimmel hver gang jeg reiser meg fra en stol eller en sofa…….hmmmm jaja dauer jo ikke av å være svimmel….

DAGENS TRENING.
Planen var å gå skigang/jogge opp Dokka-løypa i moderat tempo.
……har jo egentlig ingen restriksjoner fra helsepersonell utover at jeg bør «se litt an» i forhold til smerter i brystet, før man finner årsaken til problemene.
Som tenkt så gjort…….moderat opp til toppen uten veldig høy puls.Så hadde jeg da en ide om å bare la beina rulle utover Varde – og Breiliveien.……alltid vært god til å løpe uttforr og syns det er veldig moro.
Så da gjorde jeg det…….man får jo ikke noe høy puls i nedoverbakker, men det er stor belastning for hofter og knær hvis man ikke har god teknikk og den teknikken var nok bedre for 20 år siden men det går greit i 2020 også 😉 så lenge jeg «slipper på» og ikke er redd………
Øktas første del ble avsluttet med 10 stigningsløp……..kan jo ihvertfall prøve å løpe litt fort i tilfelle man skulle få muligheten til å trene som man vil etterhvert og stigningsløp går jo uansett greit……..får jo liksom ikke hjerteinfarkt av det 😉

En helt grei treningstur som ble avsluttet med 1t styrketrening på stuegulvet.
Apropos styrketrening kjenner jeg jo at jeg i denne corona-perioden har blitt svakere i overkroppen så selv om det ikke er livsviktig for meg lenger ,hadde det vært kjekt om helsestudioene åpnet om ikke alt for lenge.Men det er det jo eksperter som tar seg av og jeg er for restriksjoner i denne tiden så syns det er helt greit sånn sett at helsestudioene er stengt.

Det var liksom den dagen…….jobb,prata med endel folk ,sovet og trena og er nå klar for ny nattevakt 😉

Høre på litt musikk i mellomtia da ….og ja det blir sikkert Pink(just give me a reason» i kveld også ,men denne her er jo også fin 😉Ha en fin kveld og natt.