Det kuleste i dag var når Viking vant cupfinalen 🙂
En klubb som surra seg bort med overforbruk av penger ved kjøp av avdanka utenlandske spillere og trenere og ledere som fremstod som «grønne» i forhold til det å lede og trene utøvere som etter egent usagn var «toppidrettsutøvere» noe de overhode ikke var i nærheten av i de 13 årene jeg bodde i Stavanger .
Jeg fulgte med ,dog fra sidelinjen.
I dag å fremstå som en klubb med et jordnært syn og en trener som har bakkekontakt.
Jeg syns det er moro å se at Bjarne Berntsen lykkes som trener.
Som direktør var han ikke spesielt god ,men var vel litt presset av Erik Østenstad som var kjempe-happy uansett om de vant eller tapte med 5 mål.
Ihvertfall …..kult med Viking denne høsten og spesielt i dag.
Noen spekulerer om Thorstvedt går til Rosenborg??? men hva er Rosenborg i 2019 ??? Håper han blir i Viking og at de bygger på det de har i dag,da kan de bli Norges beste lag i fremtiden.

Etter Cupfinalen dro jeg til Simostranda og skøyta i snaue 3t…….Veldig subbete forhold frem til løypemaskinen begynte å kjøre,men da var jeg så og si ferdig.
Men i morra blir det nok knallforhold der 🙂

Etter treninga var det å komme seg hjem og ta noen øvelser for skuldrene…….sliter litt med ei skulder som er litt vond men holder den i sjakk med beveglighetstrening ………..

Snart skal jeg på jobb 😉
Det er kjekt på jobb,men man merker det fysisk etter 3-4 nattevakter og nå skal jeg vel jobbe frem til den 12 og ja det skal bli godt med noen dager fri……ikke fordi jobben er kjedelig eller noe ,for all del alt er bra,men jeg sliter jo litt med å komme meg til og fra,og bruker mye unødvendig tid til forflytning og JA det sliter jeg med psykisk……skal ærlig innrømme det,så de dagene jeg er så heldig å få låne bil er jeg jo i himmelen i forhold til de andre dagene.
Ser vel ikke noe løsning på dette med det første,så hva som skjer veit jeg ikke.………….Sannheten er at jeg har det bra når jeg er på jobb,trener og er sammen med folk,men at jeg sliter når jeg er alene og ikke minst når jeg begynner å tenke på hvor mye tid jeg bruker på å forflytte meg uten bil og at jeg knapt får gjort mer enn 20% av det jeg har lyst til………det er JA et helvete.
Så i går var jeg på polet……sorry ,men alkohol er beste medisin for ikke å tenke.

jaja alt ordner seg nok med tiden 😉
Jeg har bestandig tenkt positivt om alt og gjør jo det nå også,men det ække så lett alltid……selv om man heter Gjermund Hellerud,har et stort ego og regner med at ordner seg 😉