Juledagene har gått helt fint……..seint opp om morran og seint i seng ,dagene har vært stille og rolige som de ofte er i jula.

Noen ganger er jeg litt bekymret for at ungene «vokser i fra meg» i og med at vi bor så langt vekk fra hverandre,men som man sier «blod er tykkere enn vann» og det merker jeg heldigvis.
At de blir eldre og får andre interesser og det kanskje ikke er så kult å ha en far masende rundt seg ,skjønner jeg jo 😉 Men samtidig føler og ser jeg at de syns det alikevel er litt kjekt noen ganger.

jaja nok om det 😉

Jeg får jo alltid tid til å ta meg en treningstur alene eller sammen med en av ungene…….
dagens treningstur…..egentlig helt herlig…..ikke noe stress med ski,snø,oppkjørte løyper eller ikke…..ikke var det kaldt,ikke blåste det,alt var egentlig helt topp og ekstra kult å løpe etter mørkets frembrudd.
Blei vel ca 20km,hvorav 10første sånn passe fart,ca 4.58min/km og så snaue 5km litt fortere og så 5km hvor jeg var mest opptatt av å kikke meg rundt og ta bilder.
Ja da ,Stavanger kan være en fin by det 😉

Nå sitter jeg på toget drevet av Go Ahead 😉 og beregnet ankomst i Kongsberg er klokka 0608 elller noe sånnt ………Jaja blir vel ei natt uten søvn da …….Men det går…..alt går…..

Desverre kjører jeg ikke bil,men låta er fin den og passer til en hviss grad 😉